מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר יכולתלהביןשואלת26/10/2011
האקס נפרד ממני לפני 5 חודשים . מאז חיי באמת השתפרו לטובה. יוצאת מבלה מכירה אנשים, מכירה את עצמי, מעריכה את עצמי הרבה יותר וכל הזמן מוקפת.
עד ממש לפני יומיים לא חשבתי בכלל על זה. ממש קצת בהתחלה ועבר לי. ופתאום היום התחלתי לחשוב עליו ולהתגעגע. אולי זה קשור לזה שלפני יומיים דיברתי עם חבר טוב שלו (שנשאר ידיד שלי- אמנם רק טלפוני אבל אנחנו מדברים דיי הרבה) והוא אמר לי שהוא דיבר עם האקס שלי ושהאקס אמר שאני עדיין מאוד חשובה לו. ופתאום המשפט הזה גרם לי לחשוב.
אני לא מצליחה להבין. אני כל כך חשובה לו והוא בכל זאת לא איתי. עדיין אכפת לו מה קורה איתי בחיים והוא שואל עליי הרבה (לפי מה שהבנתי מידיד שלי ומעוד חברה שלי). ובכל זאת הוא לא יוצר קשר בעצמו. בכל זאת אנחנו לא ביחד. הוא בחר להיפרד אז מה זה השטויות האלה "אכפת לו.. את חשובה לו.. זה שהוא נפרד ממך לא אומר שהוא לא אוהב אותך".
האם יש משהו שכולם יודעים ואני לא? האם כדאי לי להרים טלפון ולשאל מה לעזאזל נסגר??
גם אמרתי לו מפורשות שכל עוד הוא לא רוצה שנחזור להיות ביחד אני לא מעוניינת לשמוע ממנו. אז כנראה בגלל זה הוא אומר את הדברים לחברים שלו/ שלי כדי שהם יעבירו לי שטויות ולא הוא. אכפת לו אבל הוא לא רוצה שנחזור. לא יודעת. לא הגיוני לי. יכול להיות מצב כזה? תודה.. וסליחה על השאלה הלא מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר יכולתלהבין - תגובה
מוניקה הרשקוביץ26/10/2011שואלת יקרה,
מאוד ייתכן כי למרות שהאקס שלך הוא זה שיזם את הפרידה הוא עדיין "מרגיש" אלייך ועדיין אכפת לו ממך. בכל זאת הייתם יחד תקופה מסוימת ואי-אפשר למחוק הכל כלא היה. יחד עם זאת, מסיבות השמורות עימו, הוא בחר להיפרד וכנראה שמבחינתו, לפחות לעת עתה, הייתה זו החלטה סופית. אם היה לו מה לומר לך או לחדש לך הוא היה יוזם שיחה ובדרך זו או אחרת (טלפונית או פגישה) הוא היה משתף אותך בתחושותיו. מאחר וזה לא קרה המשיכי את חייך. עושה רושם שאת נהנית. אם בכוונתו לשלוח אלייך הודעות באמצעות חברים משותפים וכך לחדש עימך את הקשר, זו נראית לי דרך פחות מכובדת, מעט "פחדנית". קשר זוגי מבוסס על זוג, אחד מול השני, אחד עם השני, גם כאשר הדברים הנאמרים פחות נעימים וגם כאשר הסיטואציות הנוצרות פחות נעימות. לכן, גם אם פחות נעים לו להרים טלפון ולשוחח עימך ישירות, לאור העובדה שהוא ניפרד ממך ועברו כבר חמישה חודשים מאז, בראייה שלי זה אומר משהו על חוסר היכולת שלו להתמודד או חוסר היכולת שלו לנסות בכוחות עצמו. ייתכן גם שהוא עדיין מתלבט. לאור כל זאת ומאחר וציינת שמאז הפרידה את פורחת אני חושבת שטוב תעשי אם תמשיכי בחייך, כפי שעשית עד עתה. במידה והוא יאזור אומץ ובמידה והוא ירצה לשוחח עימך הוא לבטח ידע למצוא את הדרך הקצרה ביותר והישירה אלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)