מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד ממחויבותלירון26/01/2008
אני בת 35 רווקה. מצד אחד אני לפעמים נהיית עצובה שאני לא נשואה עם ילדים מצד שני כשרוצים אותי ומנסים להתקרב אלי אני מפתחת קשרים ללא התחייבות או שבכלל לא מפתחת כלום בתואנה שאין לי משיכה פיזית, הוא לא נראה לי, הוא ככה וככה... יש לציין שמעולם לא היה לי קשר עם מחוייבות רצינית. אני גדלתי בבית עם אלימות מילולית אבל אחיי כן הסתדרו במערכות יחסים והצעקות בבית שלשמחתי הופסקו איכשהוא (אני גרה ממש ליד הורי) לא השפיעו עליהם ביצירת קשרים. האם אני צריכה לחכות ל"אחד" שיעשה לי את זה ממש או שגם אחד כזה יגיע יהיו לי תירוצים. אני גם בד"כ מושכת גברים בהתחלה ואז עם ההתנהגות שלי מנסה להבריח אותם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר התובנות יש לעשות משהו שונה
דורית כהן28/01/2008לירון יקרה, התובנות אליהן הגעת לגבי מה קורה לך בקשר עם גברים הן חשובות מאוד, והן מהוות את הצעד הראשון וההכרחי לשינוי. עכשו, שאת כבר מכירה את הסגנון הזה ומבינה שזה מכשיל ועוצר אותך, חישבי מה יוציא אותך מזה. אני מציעה שלא תחכי לאביר המיוחד. מאוד יתכן שהוא כבר הסתובב בשטח שלך אבל לא נתת לעצמך ולו צ'אנס להתקרב. יש משהו באינטימיות שמפחיד אותך, אולי כי נפגעת ממישהו בעבר ואינך רוצה לחוות זאת שוב, ואולי זה באמת קשור למה שראית בבית הורייך, ואת יותר רגישה מאחייך. אני מציעה לך או לקחת ייעוץ כדי להיעזר באיש מקצוע טיפולי על מנת להבין יותר טוב מהם המקורות של הבעייה, או אם מתאים לך פתרון יותר מהיר ודראסטי - לכי [a href='http://www.landmarkeducation.co.il/Default.aspx?tabid=1' id='link']לסדנת הפורום של לנדמרק [/a]שאני מאוד ממליצה עליה לכל אחד, ובמיוחד לאנשים שמרגישים תקועים בנושא שחשוב להם בחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)