חושדת בבגידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חושדת בבגידה
    אלין
    30/10/2011

שלום
    אני בת 33 ונשואה 3 שנים לבן אדם שדואג ואוהב אני מאוד אובססיבית אליו ואוהבת אותו מאוד אני רכושנית כלפיו יש לי בעיה שרודפת אותי מזה שנים חיה חיים לא בריאים (בעקבות החשדות )זה מטריד אותי ולא יוצא לי מהראש.
    אני כל הזמן חושדת שבוגדים בי בודקת לבעלי מיילים חוקרת אותו מחטטת בהודעות בנייד
    אין לי מושג ממה זה קורה לי,זו תחושה רעה ואני מרגישה לא טוב בעקבות המחשבות האלו
    אני רועדת רועד לי הגוף והשפתיים כשאני חושדת נמאס לי לחיות ככה אני רוצה חיים בריאים תמיד אנחנו רבים על הנושא הזה על חוסר האימון בו הוא תמיד אומר לי למה אני לא בוטחת בו כמו שהוא בוטח בי זה א' ב' בקשר לא מצליחה להשתלט על זה.
    רציתי לדעת האם יש סיבה לכך שאני חושדת וממה זה נובע?
    איך פותרים את הבעיה הזאת וחיים חיים נורמליים?
    בבקשה תעזרו לי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושדת בבגידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלין-

בני
    30/10/2011

את יודעת להגדיר בדיוק את הבעיה, לא נשאר לך אלא, ללכת לטיפול והופ את יוצאת כמו חדשה...
    הלוואי...
    אני ממליץ לך בחום ללכת לטיפול ובידיעה שאת הולכת לשנות הרגל מגונה שיושב אצלך הרבה שנים, קחי בחשבון שזו תהליך של עבודה עם שיעורי בית וכו', תאזרי המון סבלנות וצאי לדרך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול קוגניטיבי התנהגותי CBT

דורית כהן
    31/10/2011

אלין היקרה, אני מסכימה עם בני, שעל פי איך שאת מתארת את עוצמת הבעייה ואת משך החיים שלה ואת השפעתה על איכות החיים שלך - הפתרון היחדי הוא לגשת לטיפול פסיכולוגי.
    אחת הגישות הכי מתאימות במקרה של מחשבות טורדניות כמו שלך הוא טיפול בשיטה קוגניטיבית התנהגותית - שהוא יעיל ומהיר יחסית.

לדעתי יפה שעה אחת קודם כי זה ממש עלול לקלקל את מערכת היחסים האוהבת שלך עם בעלך.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך:

אלין
    31/10/2011

תודה בני ודורית היכן אוכל לקבל טיפול מתאים באיזור חיפה?ידוע לכם אם זה מגיע בהשתתפות קופח או שרק בקליניקה פרטית ?כי אני יודעת שכל פגישה כרוכה בסכום שלא אוכל לעמוד בו.

תודה על עזרתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש רשימת מטפלים לכל קופה

דורית כהן
    31/10/2011

אלין יקרה, עלייך לברר בסניף שלך - יש רשימה של מטפלים מורשים - פסיכולוגים ועובדים סוציאליים. בקשי שיפנו אותך למטפל העובד על פי הגישה הזאת. זוהי גישה מאוד פופולרית ואין לי ספק שברשימת המטפלים של קופ"ח יש גם כאלה העוסקים בה. ושם תוכלי לקבל את הטיפול הזה בהנחה רצינית. אבל אני חושבת שעלייך לקבל קודם הפנייה מקצועית מרופא המשפחה או מפסיכיאטר העובד עם הקופה.
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש טכניקה שתעזור לך להתמודד עם קושי

eden286
    01/11/2011

שלום. אני שמחה לכך שהינך מודעת שהקושי הוא שלך. יש טכניקה שתעזור לך להתמודד עם קושי (זוהי טכניקה שנועדה להתמודד עם פחדים). תעצמי עיניים ותנסי לדמיין שהפחד הכי נוראי שלך מתממש. בעלך מוצא מאהבת. תדמייני את הכל בפרטים: איך את מגלה, מה קורה בעקבות. תדמייני, תכאבי, תבכי, תסבלי. תעשי כל זה ואת תראי איך הפחד הזה יעזוב אותך. זה מה שנקרא "לעבד פחדים". בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו