מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חושדת בבגידהאלין30/10/2011
שלום
אני בת 33 ונשואה 3 שנים לבן אדם שדואג ואוהב אני מאוד אובססיבית אליו ואוהבת אותו מאוד אני רכושנית כלפיו יש לי בעיה שרודפת אותי מזה שנים חיה חיים לא בריאים (בעקבות החשדות )זה מטריד אותי ולא יוצא לי מהראש.
אני כל הזמן חושדת שבוגדים בי בודקת לבעלי מיילים חוקרת אותו מחטטת בהודעות בנייד
אין לי מושג ממה זה קורה לי,זו תחושה רעה ואני מרגישה לא טוב בעקבות המחשבות האלו
אני רועדת רועד לי הגוף והשפתיים כשאני חושדת נמאס לי לחיות ככה אני רוצה חיים בריאים תמיד אנחנו רבים על הנושא הזה על חוסר האימון בו הוא תמיד אומר לי למה אני לא בוטחת בו כמו שהוא בוטח בי זה א' ב' בקשר לא מצליחה להשתלט על זה.
רציתי לדעת האם יש סיבה לכך שאני חושדת וממה זה נובע?
איך פותרים את הבעיה הזאת וחיים חיים נורמליים?
בבקשה תעזרו לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלין-
בני30/10/2011את יודעת להגדיר בדיוק את הבעיה, לא נשאר לך אלא, ללכת לטיפול והופ את יוצאת כמו חדשה...
הלוואי...
אני ממליץ לך בחום ללכת לטיפול ובידיעה שאת הולכת לשנות הרגל מגונה שיושב אצלך הרבה שנים, קחי בחשבון שזו תהליך של עבודה עם שיעורי בית וכו', תאזרי המון סבלנות וצאי לדרך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול קוגניטיבי התנהגותי CBT
דורית כהן31/10/2011אלין היקרה, אני מסכימה עם בני, שעל פי איך שאת מתארת את עוצמת הבעייה ואת משך החיים שלה ואת השפעתה על איכות החיים שלך - הפתרון היחדי הוא לגשת לטיפול פסיכולוגי.
אחת הגישות הכי מתאימות במקרה של מחשבות טורדניות כמו שלך הוא טיפול בשיטה קוגניטיבית התנהגותית - שהוא יעיל ומהיר יחסית.
לדעתי יפה שעה אחת קודם כי זה ממש עלול לקלקל את מערכת היחסים האוהבת שלך עם בעלך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך:
אלין31/10/2011תודה בני ודורית היכן אוכל לקבל טיפול מתאים באיזור חיפה?ידוע לכם אם זה מגיע בהשתתפות קופח או שרק בקליניקה פרטית ?כי אני יודעת שכל פגישה כרוכה בסכום שלא אוכל לעמוד בו.
תודה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש רשימת מטפלים לכל קופה
דורית כהן31/10/2011אלין יקרה, עלייך לברר בסניף שלך - יש רשימה של מטפלים מורשים - פסיכולוגים ועובדים סוציאליים. בקשי שיפנו אותך למטפל העובד על פי הגישה הזאת. זוהי גישה מאוד פופולרית ואין לי ספק שברשימת המטפלים של קופ"ח יש גם כאלה העוסקים בה. ושם תוכלי לקבל את הטיפול הזה בהנחה רצינית. אבל אני חושבת שעלייך לקבל קודם הפנייה מקצועית מרופא המשפחה או מפסיכיאטר העובד עם הקופה.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טכניקה שתעזור לך להתמודד עם קושי
eden28601/11/2011שלום. אני שמחה לכך שהינך מודעת שהקושי הוא שלך. יש טכניקה שתעזור לך להתמודד עם קושי (זוהי טכניקה שנועדה להתמודד עם פחדים). תעצמי עיניים ותנסי לדמיין שהפחד הכי נוראי שלך מתממש. בעלך מוצא מאהבת. תדמייני את הכל בפרטים: איך את מגלה, מה קורה בעקבות. תדמייני, תכאבי, תבכי, תסבלי. תעשי כל זה ואת תראי איך הפחד הזה יעזוב אותך. זה מה שנקרא "לעבד פחדים". בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

