מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלת מאדמיכל30/10/2011
אני נשואה כ-9 שנים . מעולם לא הייתה אהבה גדולה ומשיכה מהצד שלי כלפי בעלי. הוא מאד מאד אוהב אותי. אני נרתעת ממנו מלקיים יחסי מין היות ואיני נמשכת אליו גם בגלל החיצוניות וגם בגלל האופי שלו שהוא מידי כרוך אחריי...לגבי שני הדברים דיברתי איתו קשה לו להשתנות .בעקבות השיחה כנראה שהוא נפגע וירד לו הביטחון והשגתי את התוצאה ההפוכה הוא יותר כרוך סביבי כל העולם שלו סביב הבית וסביב איך לרצות אותי...לגבי החיצוניות במקום לעשות קצת דיאטה הוא זולל יותר..נראה כאילו המצב מחמיר וככה זה שנים . הוא טוען שזה האופי שלו והוא אינו יכול להיות כלפיי אדיש.אני מתה לזה שיהיה אדיש שלא יאהב אותי כל כך (יודעת שזה נשמע הזוי) אבל אולי ככה אני אוכל להתאהב בו ולהמשך אליו כי סך הכל יש לנו שני ילדים ואני לא רוצה להרוס את כל מה שבנינו כל השנים הוא בעל מקסים ואבא טוב . יש לי שאלה.חברות שלי ששיתפתי אותן בבעיה חושבות שאיני יודעת בכלל מה זאת אהבה כי הן נותנות לי דוגמאות של היחסים ביננו ומראות לי שכשהוא חולה אני תמיד לידו ואני דואגת לו ואכפת לי ממנו האם יש קשר בין משיכה לאהבה? האם אפשר להיות מאוהב במישהו מבלי להמשך? הרי בשביל לקיים יחסי מין צריך משיכה ויזואלית . אני הגעתי למסקנה שאיני מאוהבת בו בגלל שאיני נמשכת אליו בכלל. בתוך תוכי לא יפריע לי שהוא יסתפק עם מישהי אחרת ....לכן הגעתי למסקנה שאיני מאוהבת בו . אבל לאחר שיחות עם חברות ....יצא לי להרהר שאולי אני כן מאוהבת בו כי אני דואגת לו ואכפת לי ממנו אבל הבעיה לי שאיני נמשכת אליו. איך אוכל לדעת ? ? אני כלכ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי האהבה נמצאת בסכנה
דורית כהן31/10/2011מיכל היקרה, נדמה לי שכתבת לנו פעם על הבעייה שמטרידה אותך. זה נשמע לי מוכר.
לי זה נשמע שאתם במצב תקוע, שרק הולך ומחמיר. ניסית להעלות את מה שמטריד אותך לשיחה ביניכם וזה רק נעשה יותר גרוע - זה שהוא כל כך כרוך אחרייך. והועבדה שהוא אינו לוקח את עצמו בידיים ומוריד במשקל.
אני מסכימה איתך שיש קשר בין סקס לאהבה, וככל שיעבור יותר שנים בהן את תרגישי דחייה פיזית ממנו - זה יתחבר לך לאהבה או יותר נכון לחוסר אהבה. זה מה שאני מכירה. מאוד קשה להפריד בין שני הדברים.
אדם מחפש תמיד "הלימה" בכל התחומים, ואם הוא חש פער - דיסוננס - בין ההימשכות הפיזית לבין האהבה הרגשית - עם הזמן הפער הזה מצטמצם, לאחד הכיוונים: יש כאלה שאצלם גוברת המשיכה כלפי הגבר, גם אם בתחילת הדרך לא היתה משיכה פיזית - בגלל עוצמת האהבה הרגשית. עושה רושם שאצלך הפער מצטמצם לכיוון של פחות אהבה.
מה דעתך להגיע איתו לייעוץ זוגי? יתכן שבעקבות זאת הוא יהיה יותר פתוח לשינויים.
אתם אנשים צעירים יחסית וחבל שהסקס יהיה "תקוע" עבור שניכם: הוא תמיד ירגיש שאינך חושקת בו ואת תמיד תרגישי דחייה. אז כדאי לעשות עם זה משהו אחר ממה שעשיתם עד כה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)