מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוצה לחזור לאקס...ANGIE01/11/2011
עם בואו של החורף, איך לא, מגיעות גם המחשבות. עבר מספיק זמן כדי לא להיכנס לדיכאון אך לא מספיק זמן כדי לשכוח את המגע. התחושות שהיו.
5 חודשים עברו.
הוא נפרד ממני. רצה להתנסות עוד. הוא באמצע שנות ה-20 שלו אך ניסיונו עם נשים אינו מן העשירים.. ולכן זה מובן. באמת שזה מובן וקיבלתי את הפרידה הזו ואיחלתי לו באמת את הכי טוב כי אני האחרונה שתשאיר מישהו בכוח במערכת יחסים. גם מכיוון שאני לא הייתי רוצה שמישהו ישכנע אותי להישא לאחר שהגעתי להחלטה וגם כי אני יודעת שהעניין הזה של תחושת חוסר הניסיון לא ייעלם כי אם להיפך.
עכשיו, 5 חודשים לאחר מכן, פתאום החלו הגעגועים. 5 חודשים הייתי בסדר ופתאום געגועים. הרגשה שלא הייתי מספיק טובה. שלא הספקתי לו. נקודה. הרגשה שנתתי הכל וזה לא הספיק. בכל אופן, אני מאוד מעוניינת לדבר איתו. לשאול אותו מה קורה איתו.
(ממקור יודע דבר הבנתי שהוא עוד לא היה עם אף אחת- בכלל. כל ה5 חודשים האלה בינתיים ושהוא לא מחפש קשר רציני עכשיו. הוא בן 26 עוד מעט)....
ובכל זאת- אני מאוד מעוניינת לחדש איתו את הקשר. אבל אני לא יודעת אם זה רעיון טוב. הוא נפרד ממני כדי להתנסות עם אחרות אך טרם היה עוד עם מישהי. לי נגמרה הסבלנות ואני מעוניינת בו בחזרה. האם זה יהיה חסר טעם לנסות ולחזור אליו אם הוא עוד לא התנסה ואז בעצם סיבת הפרידה לא השתנתה?
או שאולי זה לא מה שהוא מחפש והוא מתבייש להגיד? או שהוא חשב שיותר יילך לו אבל לא הולך לו.. לא יודעת כבר מה לעשות. אני רק יודעת שאני מתגעגעת אליו ורוצה להיות איתו אך לא יודעת אם יש טעם או לא.
כדאי במקרים האלה לקחת את הסיכון או שזה סוף שידוע מראש.
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לחזור לאקס... - תגובה
עדי בדיחי01/11/2011הי ANGIE,
אני יכולה להבין את רצונך ואת געגועייך לחזור אל האקס. בעוד הוא רצה להמשיך הלאה ולהתנסות את דווקא חווית קשר שסיפק אותך והיום את מעוניינת לחזור או לפחות ליצור קשר מחודש.
העובדה שסיפרו לך שהוא לא באמת התנסה בינתיים אכן מלמדת על כך שהסיבה לא השתנתה ולא נמצא מענה לחוסרים שלו, מעבר לזה- בכל אופן הוא לא מחפש משהו רציני כרגע. נשמע שהוא שלם עם ההחלטה הזאת.
התחלת עם "עם בואו של החורף".. וטבעי שיהיו תקופות כאלו שדברים יצופו חזרה אלייך, זה יכול לקרות גם בהמשך. חשוב שתדעי להתמודד עם זה. בשורה התחתונה האשמה שאת חשה לא תוביל אותך למקום טוב. כתבת יפה ומדויק עד כמה זה לא מתאים להישאר בזוגיות עם אדם שלא מעוניין באמת בקשר. ומהנקודה הזאת את צריכה להמשיך כי זו חשיבה בריאה יותר, מאשר לחשוב איפה לא היית בסדר. היית מי שאת- ולשם כך קיימת זוגיות- על מנת שנביא בדיוק את עצמנו אליה.
לא הייתי חושבת לחדש איתו קשר, בהתנהגותו הוא בהחלט מראה כי אינו בשל או מעוניין בקשר רציני, לא משנה האם קיים קשרים בינתיים או לא. משנה שהוא אכן ללא זוגיות ונהנה מהשקט שלו. לך, מגיע מישהו שכנראה בשל ובוגר יותר לחיים משותפים, ואין לי ספק שתמצאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)