מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גישה לא נכונהרוני27/01/2008
הי, שמי רוני ואני בת 22,
היו לי כמה וכמה קשרים שלא הלכו וטוב שכך...
כנראה שמהסטוריית הקשרים טבועה בי המחשבה שכל קשר שיהיה לי ייגמר במוקדם או במאוחר,
הכרתי את אהבת חיי לפני 3 חודשים, בהתחלה לא רציתי אותו ולא דמיינתי אותנו כמשהו יותר משיחות הטלפון שהוא התקשר, הוא לא הרפה, חיזר וחיזר, החמיא והיה שם והיום אני אוהבת אותו מאוד והקשר בריא ונעים, אך זה תמיד בראש שלי שאולי זה ייגמר, מצד אחד אני לא רואה אותנו נפרדים ומצד שני המחשבות שמרעילות לי את הקשר חוזרות אליי כמה פעמים ביום, מחשבות כמו אולי אנימראה יותר מדי, בסוף אני אצטער על זה, אולי יימאס לו , אולי יתאהב במישהי אחרת...
איך אני יכולה להפסיק עם זה, להפסיק עם המחשבות השליליות, עם הכעסים שאני מוציאה עליו ועם הדברים הכי קטנים שפוגעים בי ולא אמורים לפגוע... אשמח לקבל עידוד...
רוני .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות שליליות מביאות תוצאות שליליו
דורית כהן28/01/2008רוני היקרה, זה מצויין שאת מבחינה עד כמה המחשבות השליליות, הדאגות שלך יוצרות אפקט מרעיל, כלפי עצמך וזה בטוח מוקרן גם כלפי בן זוגך.
בעצמך את מספרת על הכעסים שאת מוציאה עליו, הפגיעות שלך לכל דבר קטן, ועלול לקרות במהרה מצב בו הוא יתחיל לסבול מתגובותייך וירצה ללכת רק בגללן, ואז את שוב תגידי לעצמך - צדקתי - הנה גם הוא נימאס לו ועזב אותי, כמו כולם... ובעצם מאוד יתכן שרק ההתנהגות שלך היא זו שתבריח אותו...
את שואלת איך נפטרים מן המחשבות? ראית אני מציעה לך לקרוא את הספר "הסוד" או לצפות [a href='http://awareness.co.il/%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%98-%D7%94%D7%A1%D7%95%D7%93/' id='link']בסרט - אפשר גם באינטרנט [/a]- ולו רק כדי לקלוט את האפקט החזק של מחשבות חיוביות לעומת שליליות על כל תחום בחיים. שם יש טכניקות שמאמנות אותך לרדת מחשיבה שלילית ולהתרכז בחיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסוד
יעל11/07/2008קראתי את הספר הסוד זה באמת ספר מעולה ואני הכי ממליצה לקרוא אותו יש דברים כל כך נכונים. אומרים שם שבעצם כל מה שקורה לנו הוא תוצאה של המחשבות שלנו ואנחנו יכולים לשלוט במה שקורה לנו על ידי שליטה על המחשבות שלנו. הבעיה היא אחרת-איך אפשר להוציא את המחשבות הרעות מהראש זה הדבר הכי קשה שיש, כי לרוב אנשים חושבים על הגרוע מכל. תמציד את חושבת שהבן זוג שלך משקר, לא אוהב אותך, עושה דברים שאת לא אוהבת ובעקבות כך היחס שלך אליו משתנה והקשר נהרס, איך אפשר לשלוט על המחשבוצת שלנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לנסות לשלוט על המחשבות
יונתן14/07/2008המחשבות שלנו באות והולכות, האפשרות היחידה היא להתבונן עליהן ולהבין שאין לנו שליטה עליהן. להתייחס אליהן כמחשבות בלבד, אם אני חושב על דברים נוראיים זה לא אומר שהם יקרו. אם אני חושב הרבה על מין או אלימות זה לא דבר יוצא דופן. בכל בני האדם תופס היצר מקום נכבד, אני לא חושב שכדאי למקד אנרגיות בלא לחשוב את המחשבות הללו. משטרת המחשבות לא תצליח ותוליד תגובה הפוכה, עדיף להבין שזה חלק מטבענו האנושי ולחיות את החיים בלי קשר למחשבות שעוברות בראש. ברגע שהמחשבות מתחילות להפריע למהלך חיים תקין, לכו לטיפול פסיכולוגי. אני עשיתי את זה וזה היה מעשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)