הריון ראשון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הריון ראשון
    הילה
    05/11/2011

שלום לכולם.
    רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים אחרים, כיוון שכל מי שסביבי אומר לי את אותו דבר ואני לא כ"כ בטוחה שאני עושה את הדבר הנכון.
    בעלי ואני יוצאים כבר 8 שנים ולפני כחודשיים התחתנו. לפני כשלושה חודשים עברתי איזשהו הליך רפואי להסרת רקמה מצוואר הרחם. למזלי הרב הרקמה שהוסרה לא מונעת ממני להכנס להריון. תמיד רציתי ילדים ואני כבר בת 28 אז חשבתי שלא נחכה ונתחיל לנסות ממש אחרי החתונה, גם בגלל הגיל וגם בגלל הנושא הרפואי. בעלי אמר שהוא מעוניין להמתין כדי שנוכל לנסוע לירח דבש ארוך בקיץ ורק אח"כ ננסה. אני חוששת מאוד שהדבר ייקח לנו זמן רב בגלל כל הנושא הרפואי ומנסה להסביר לו את תחושותיי, מה גם שאפשר לטוס גם בזמן הריון. אני יודעת שזה תרוץ ושהוא פשוט חושש מילד למרות שהוא רוצה. מצד שני לא רוצה ללחוץ עליו יותר מדי. כל מי שבסביבה הקרובה שלי מופתע שאנחנו בכלל לא מנסים ונורא לוחצים עליי. אומרים לי להפסיק להשתמש בגלולות בלי ידעתו (נראה לי מוגזם...). והאמת היא שממש ממש לא בא לי שוב טיול טרמילאים בחו"ל (שזה מה שהוא רוצה). איך אני משכנעת אותו?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזמינה גם אחרים להתייחס

דורית כהן
    06/11/2011

הילה היקרה, אני חייבת להתייחס לביטוי שבו סיימת: "איך אני משכנעת אותו". זו אולי האג'נדה שלך - לשכנע אותו, אבל אינני יכולה להצטרף אליה. העובדה שהוא מעדיף לחכות ומסמן את הקיץ הבא בתור התחלת המאמצים - מעידה שהוא די בשל אבל לא מספיק. לדעתי אם תנסי להפעיל לחץ או מניפולציות - ייגרם נזק לזוגיות שלכם. זו החלטה כל כך חשובה וקריטית בחיי זוג שמאוד חשוב להחליט אותה יחד.
    במקומך - הייתי מבהירה לו איך את מרגישה ועד כמה את כבר רוצה להיכנס להריון - למען הסר ספק - ואומרת לו שיעדכן אותך כאשר מתאים גם לו. הייתי מוסיפה גם שהעובדה שאינך יושבת לו על הווריד אינה מעידה שאינך כמהה לכך או ששינית את דעתך אלא שאת מתחשבת בו ולא רוצה להפעיל לחץ.
    זו דעתי והצעתי.
    אינני יכולה לשכוח זוג מסויים שהגיע אלי לייעוץ ושם הגבר אמר: את ההחלטות הכי חשובות בחיים שלי - להתחתן, לקנות דירה ולעשות ילדים - לא אני קיבלתי! תארי לך לחיות בתחושה כזאת. המילים שלו נחרתו אצלי מאוד עמוק. גם הכעס שלו על אישתו היה "עמוק", וזה חיסל את האהבה שם.
    יחד עם זה - אני מזמינה את שאר משתתפי הפורום ואת מנהלותיו להתייחס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה-

בני
    07/11/2011

אני מצטרף לדבריה של דורית ואכן כך אם את לא עוסקת במכירות אז אל תשכנעי את בן זוגך לעשות איתך ילד! תכשירי את הקרקע באלף ואחד דרכים עד שיתרצה וישתוקק בדיוק כמוך, דרך אגב זה גם בריא לילד...
    לא כתבת מה ממליצים לך כולם, אבל אם חיכתם 8 שנים ועברו רק 3 חודשים מהחתונה אז מה הלחץ? בעלך רוצה לצאת איתך לירח דבש יש משהו יותר יפה מזה?
    ובכל זאת אל תבטלי את דעתך מפניו ואם את לא מסוגלת לצאת לטיול בחו"ל כרגע אז אל תצאי, תדברו ותשתפו אחד את השני ברצונות ובצרכים העכשווים שלכם, ומה שלא מתאים לא עושים, נקודה.
    אני מאמין גדול בתקשורת "פרימטיבית" בלי טריקים ובלי שטיקים, להניח הכל על השולחן בנועם ובמתיקות בלי דראמות ופיתולים מיותרים,
    בסופו של דבר שניכם אמורים לצאת מרוצים פחות או יותר תלכו לקראת, תתאמצו, תעלו רעיונות יצריתיים כמו לשנות את מסלול הטיול פחות זמן, יותר קרוב לבית וכו', תראי לו עד כמה חשוב לך להרות כבר בתקופה הקרובה, תכניסי אותו לתוך זה בחכמה, וכפי שייעצה לך דורית בלי לחץ ובלי שכנועים,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו