צרות של עשירים- במרכאות.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צרות של עשירים- במרכאות.
    עינת
    06/11/2011

אז ככה...

יש מס' גברים שיצאתי איתם. מה לעשות.. לבחון את השטח עד שאמצא מישהו שמתאים לי. הדרך הכי לגיטימית להכיר..
    הבעיה היא- שאני בחרתי עם מי להיות בקשר רציני. ואני לא יודעת איך עכשיו לנתק קשר בצורה יפה עם כל השאר.. הם כולם מעוניינים במשהו איתי ורוצים משהו רציני ותכלס אין לי שום דבר רע נגדם.. בכולם אני מעוניינת בדרך זו או אחרת אבל בו-יותר.

אני לא יודעת איך אני אסביר להם עכשיו שמצאתי מישהו ושכולם נהדרים אבל זה בהצלחה בחיפושים.. חח

אני מרגישה כמו באיזו תכנית ריאלטי.. מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? או שפשוט להתנתק מכולם עד שהם יבינו את הרמז.. באמת שהם ממש בחורים נהדרים אבל בסופו של דבר יוצאים כדי למצוא קשר (אני לפחות)... אם יצליח איתו או לא אני לא יודעת. מה שכן אני יודעת זה שאני רוצה מאוד לנסות. (אני באמצע שנות ה20 לחיי).

תודה ואני מתנצלת אם השאלה הזו מקוממת מישהו. זו לא הכוונה וזו באמת סוג של בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרות של עשירים- במרכאות.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עינת-

בני
    07/11/2011

מה שלא תעשי תחטפי על הראש, השאלה מה יותר חשוב לך? להיות "בסדר" עם כולם ולאבד את זהותך האישית? או למצוא אהבה אמיתית וללכת איתה עד הסוף?
    ברגע שתקבלי החלטה ותהיי שלמה עם עצמך, הכל יסתדר לטובה!
    פתאום ההוא יבין והשני יברח, השלישי ישכח, והרביעי ישמח...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרות של עשירים- במרכאות. - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    07/11/2011

עינת יקרה,

ראשית,
    מאחר ובסוף דברייך הזכרת את ה"דרך" שלך לבחור את האחד שלך, והתייחסת לכך כ"סוג של בעיה", אתייחס לכך גם אני.
    למיטב הבנתי לא פגעת באיש מהם ויותר מזה, העובדה שכל אחד ואחד מהם מעוניין להמשיך את הקשר איתך ולנסות לפתח משהו רציני, מעידה על כך שכאשר היית איתם, עם כל אחד ואחד מהם, היית "שם" כל כולך. לא משנה אם היה זה על-מנת לבדוק אם מי מהם עשוי להתאים לך או מסיבה אחרת, העיקר הוא שהיה להם טוב איתך ועדיין טוב להם איתך. היית יכולה לבחור לא להמשיך בקשר עם מי מהם או עם כולם גם אם היית פוגשת בהם בזה אחר זה ולא במקביל.
    לשאלתך, כיצד מתנתקים...באופן הכי כן, מכובד ומכבד שתוכלי לעשות זאת. קבעי פגישה עם כל אחד מהם בנפרד ואמרי להם את האמת, שפגשת מישהו שנראה לך מתאים ונכון עבורך כשותף לחיים והיית רוצה לנסות "ללכת" על זה על-מנת לבדוק האם הוא באמת האחד עבורך. אמרי להם גם שנהנית בחברתם וכי הם בחורים נהדרים, כפי שכתבת, אולם, את חשה שזה לא זה ולא היית רוצה להשלות אף אחד, לא אותם ולא אותך.
    מאחלת לך הצלחה בשיחות הפרידה וכמובן המון הצלחה עם הבחור שמצא חן בעינייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו