מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מגורים משותפים - פרק ב'אסנת06/11/2011
שלום רב.
אנו זוג בני כ 45 המעוניינים לעבור למגורים משותפים כפרק ב'.
אני חתומה על הסכם ממון.
בן זוגי פרע חלק מכספי הפנסיה שלו בתוספת משכנתא לרכישת דירה.
עלות הדירה 1.5 מיליון ש"ח ועלות השכרתה כ-5.5 אלף ש"ח לחודש.
לי יש ילד אחד בצבא, לבן זוגי יש ילדה בצבא ועוד 2 ילדים אצל גרושתו (שבגינם הוא משלם דמי מזונות ומדור) שנמצאים אצלנו פעמיים בשבוע וסופ"ש לסרוגין.
הוצאות הבית ואחזקתו ישולמו במשותף ע"י שיננו.
שאלתי: האם אני צריכה להשתתף עם בן זוגי גם בעלויות המגורים?
אשמח לקבל תשובה ודעות מפורטות.
תודה, כנרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתתפי פורום יקרים - מוזמנים להגיב
מוניקה הרשקוביץ07/11/2011כנרת יקרה,
בראייה שלי להבנה ולהסכמה הדדית הנובעות משותפות אמת יש משקל מכריע, לכן על פניו הייתי אומרת כי כל החלטה אשר תיקחו יחד מתוך שלמות הדדית ושלמות אישית יכולה להתאים. יחד עם זאת, לסוגיה שהעלאת כאן עשויים להיות רבדים נוספים ולכן, לדעתי, יש מקום להפנות את השאלה לעו"ד גם בגלל העובדה שאת חתומה על הסכם ממון, ואני לא יודעת אם יש לכך השלכות על הזוגיות הנוכחית שלך ו/או עלייך וגם כי, אני מניחה, לעו"ד בתחום תהיינה תשובות נכונות, מדויקות ומנומקות יותר לתת לך ובנוסף, אם תעלנה שאלות נוספות תוכלי לקבל תשובות מוסמכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)