מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חששות שהתממשומאוכזבת10/11/2011
אני נשואה 17 שנים ואם ל4 ילדים במהלך חיי הנישואין היו לי חשדות בבעלי שעל אחת מהן הוא התוודה כבר בתחילת הדרך (לאחר שנתיים של נישואין) באף אחת מהמקרים בהן חשדתי בו לא הפעלתי שום דרך להוכיח את חשדותיי. היום בשיחה מאוד אישית ופתוחה בנינו הוא התוודה בפניי על עוד מס' פעמים שהיו לו אני לא יודעת איך לבלוע את הפצצה שנפלה עליי ואובדת עצות לגבי התגובה שלי ואופן ההתנהלות העתידית שלי אני חייבת לציין שאני עדיין אוהבת אותו ולכן הנושא כואב עד לשד עצמותיי (כמובן שהוא הביע חרטה עזה והבטחה שזה לא יקרה שוב אך האמון שלי בו נקרע לגזרים ולא נראה לי שאוכל להשיבו לקודמו)
צריכה עזרה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות שהתממשו - תגובה
עדי בדיחי10/11/2011שלום מאוכזבת,
אין ספק שהפגיעה גדולה מאוד. העובדה כי בעלך שוחח באופן כן אולי מנחמת במעט- חשוב לו להיות גלוי איתך, רצה בין היתר להתנקות ולהתחיל אולי, כך אני מקוה, "דף אמון" חדש ביניכם.
קשה לתאר מה עובר עלייך ואני בטוחה שאת עוד זקוקה לזמן כדי לחשוב מה את עושה. חשוב מאוד לתת ולאפשר לעצמך את הזמן הזה. חשוב לתת לכל הרגשות לצוף ולעלות- רגשות של פחד, כעס, אהבה, שנאה, רגשות מעורבים, חוסר וודאות... כל אלו לגיטימיים במצבים כאלו וחשוב שתתני להם ביטוי. זה יכול להיות מול חברה טובה, שיתוף של קרובים אחרים או בטיפול אישי. חשוב שתתני לעצמך את היכולת הזאת להבין מה קרה, מה את מרגישה, ולא להיחפז למסקנות או למעשים שעוד פרק זמן- יתכן ותתחרטי עליהם (כמו למשל פירוק הקשר- זה צעד שיש לחשוב עליו לאחר עיכול הבשורות).
אותו כדאי יהיה ליידע שאת זקוקה לזמן הזה ואת לא יודעת לאן פנייך (באופן רגשי) מועדות. ככל שיבין שאת לא מובנת מאליה עבורו ושאת צריכה לעבור תהליך עיכול ויצירת אמון מחדש- יתכן ויציע או יהיה מוכן להתגייס גם לטיפול זוגי משותף ולברר- מה היו המניעים לפעול באופן בו פעל שפגע בך, מה אפשר לעשות ברמה האישית כדי לסייע לו לדבר-להביע, לפני ההתנהגות, ומה אפשר לעשות ברמה הזוגית כדי לחזק את הקשר (כמובן אם תסכימי לתת הזדמנות אמיתית).
אני מקוה שתתחזקי עם הזמן ותהיי קשובה לרגשותייך. חשוב שתתני לעצמך זמן כי מגיע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות
מאוכזבת10/11/2011תודה רבה על התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)