מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה כללית תשובה כלליתדנה11/11/2011
יש מישהו שהתחלתי לצאת איתו. יצאנו כבר מס' פעמים. לא לוחץ לסקס בכלל, נפגשים בחוץ בד"כ.. שכבנו כשאני יזמתי את זה.. כיף לנו מאוד ביחד.
עכשיו הקטע הבעייתי.... איך מגדירים את הקשר הזה? איך אפשר להפוך אותו לרציני? זה פשוט קורה? צריך לדבר על זה? אני לא רוצה סתם להלחיץ אותו.. נחמד לי איתו גם סתם ככה אבל זה תמיד נחמד לדעת איפה אני עומדת.. ועדיף עכשיו מאשר עוד כמה פגישות, כשאתחיל להיקשר אליו לא?
יש איזשהם "סימנים" שאוכל לשים לב אליהם? אנחנו מדברים כל יום אבל ממש קצת וגם בשעות יחסית מאוחרות-שנינו עסוקים ממש ואני לא עם הטלפון עד לפחות 8 בערב.
כל פעם שאני מציעה להיפגש אנחנו נפגשים בלי תירוצים מצידו..
הכל נראה "מבטיח" כביכול אבל עדיין אני מרגישה שזה מוקדם מדיי לדבר על קשר רציני כי אני לא בטוחה ב100% מה קורה ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזמינה עוד משתתפים להביע דעה
דורית כהן13/11/2011דנה יקרה, חסרים לי קצת פרטים,כמו בני כמה אתם, האם ידוע לך אם היו לו חברות קודמות? יחסים מתמשכים? מתי לאחרונה הוא סיים קשר קודם? כי יש למצב הזה כמה פרשנויות - למשל
יתכן שהוא בדיוק סיים מערכת יחסים מתמשכת והחליט שאינו רוצה להיכנס לעוד מחוייבות אלא ליהנות.
יתכן שהוא חושש בכלל ממחוייבות.
יתכן שהוא חושש מדחייה ולכן לא יוזם אלא הולך על בטוח - רק נענה לפניות שלך.
ויתכן שהוא עדיין לא ממש נדלק, ולמרות שלך ממש נעים איתו - הוא עוד מהסס. לא תמיד מה שאת מרגישה - שכיף לכם יחד - זה מה שגם הוא מרגיש.
בכל מקרה, אני מזמינה משתתפים אחרים להביע את דעתם בנוגע לשאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)