בעייה חוזרת בתחילת קשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעייה חוזרת בתחילת קשר
    רפי
    13/11/2011

שלום.
    אני בן 28 ואני יוצא כרגע עם מישהי בת 27 אנחנו יוצאים ביחד חודשיים והכל (היה) טוב ויפה, אבל מתחיל לקרות לי משהו שחוזר על עצמו בכל קשר שהייתי בו:
    תמיד אחרי חודש בערך מתחילות הבנות שאיתן אני יוצא להתרחק ממני במכה, ז"א חודש הכל נפלא, הכל זורם כמו שצריך ואז בבום הם מתנתקות- או שהם נפרדות מבלי לספק תשובה הגיונית, או שהן לא נפרדות ממני אלא פשוט מפסיקות ליזום שיחות, הודעות וכמובן פגישות ושאני אומר בום זה מתכוון לזה שהנה אתמול דיברנו שלוש פעמים לדוגמה בטלפון ולמחרת ובהמשך שאר הימים פשוט פתאום שקט.
    אני לא חושב שתשובה כמו אולי אתה מריץ את הקשר במהירות ואז אתה מכניס אותה ללחץ זה התשובה פה, כי למדתי מטעויות העבר ובאמת פעם הייתי עושה כך אבל עכשיו אני הכי רגוע ומתחשב והכי נותן ספייס.
    אני כרגע נמצא במצב איתה שבו אנחנו הולכים כנראה לקראת פרידה, כל מה שאני רוצה זה לדעת מה קורה איתי, איזה דברים אני עושה לא נכון ואולי הבעיה לא בי ופשוט אני לא מבין בנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה חוזרת בתחילת קשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חפש דרך לקבל פידבק על עצמך

דורית כהן
    14/11/2011

רפי היקר, ראשית זה יפה שאתה בוחן את עצמך ושם לב לדפוסים שחוזרים על עצמם, יש להניח שאכן יש משהו שאתה עושה מבלי לדעת ולהבין למה זה גורם.

יחד עם זאת, מבלי לפגוש אותך ולחקור יחד הרבה דקויות ופרטים קטנים מתוך המפגשים - אינני יכולה לתת ללך כיוון או הסבר למה שקורה.

על כן, יש בפניך מספר אפשרויות:

להמשיך בדייטים עד שתמצא מישהי שתידלק עליך וזה יהיה הדדי
    להגיע לייעוץ אצל מומחה - (רצוי מומחית) דייטינג,שתיתן לך פידבק ישיר וענייני
    להגיע לייעוץ זוגי כדי לחקור את יכולתך בתקשורת בין אישית ובבניית יחסים קרובים ואינטימיים.
    לפנות אל אחת מן הבנות איתן יצאת ולבקש ממנה פידבק . זה דורש המון אומץ, כמובן.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו