מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעייה חוזרת בתחילת קשררפי13/11/2011
שלום.
אני בן 28 ואני יוצא כרגע עם מישהי בת 27 אנחנו יוצאים ביחד חודשיים והכל (היה) טוב ויפה, אבל מתחיל לקרות לי משהו שחוזר על עצמו בכל קשר שהייתי בו:
תמיד אחרי חודש בערך מתחילות הבנות שאיתן אני יוצא להתרחק ממני במכה, ז"א חודש הכל נפלא, הכל זורם כמו שצריך ואז בבום הם מתנתקות- או שהם נפרדות מבלי לספק תשובה הגיונית, או שהן לא נפרדות ממני אלא פשוט מפסיקות ליזום שיחות, הודעות וכמובן פגישות ושאני אומר בום זה מתכוון לזה שהנה אתמול דיברנו שלוש פעמים לדוגמה בטלפון ולמחרת ובהמשך שאר הימים פשוט פתאום שקט.
אני לא חושב שתשובה כמו אולי אתה מריץ את הקשר במהירות ואז אתה מכניס אותה ללחץ זה התשובה פה, כי למדתי מטעויות העבר ובאמת פעם הייתי עושה כך אבל עכשיו אני הכי רגוע ומתחשב והכי נותן ספייס.
אני כרגע נמצא במצב איתה שבו אנחנו הולכים כנראה לקראת פרידה, כל מה שאני רוצה זה לדעת מה קורה איתי, איזה דברים אני עושה לא נכון ואולי הבעיה לא בי ופשוט אני לא מבין בנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפש דרך לקבל פידבק על עצמך
דורית כהן14/11/2011רפי היקר, ראשית זה יפה שאתה בוחן את עצמך ושם לב לדפוסים שחוזרים על עצמם, יש להניח שאכן יש משהו שאתה עושה מבלי לדעת ולהבין למה זה גורם.
יחד עם זאת, מבלי לפגוש אותך ולחקור יחד הרבה דקויות ופרטים קטנים מתוך המפגשים - אינני יכולה לתת ללך כיוון או הסבר למה שקורה.
על כן, יש בפניך מספר אפשרויות:
להמשיך בדייטים עד שתמצא מישהי שתידלק עליך וזה יהיה הדדי
להגיע לייעוץ אצל מומחה - (רצוי מומחית) דייטינג,שתיתן לך פידבק ישיר וענייני
להגיע לייעוץ זוגי כדי לחקור את יכולתך בתקשורת בין אישית ובבניית יחסים קרובים ואינטימיים.
לפנות אל אחת מן הבנות איתן יצאת ולבקש ממנה פידבק . זה דורש המון אומץ, כמובן.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)