מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עזרהשלי14/11/2011
היי אני בת28
אני נשואה כבר 3 שנים +1 ועוד 1בדרך ואני פשוט לא יודעת מה לעשות אני נורא אוהבת את בעלי אך לאחרונה התחילו להיות לי מחשבות נורא נורא כבדות על מישהו ממקום עבודתי יש ביננו משיכה מטורפת ואני מרגישה שאנחנו פשוט מקיימים מערכת יחסים אפלטונית כמובן! אני מרגישה שנפגשנו בזמן הלא נכון והעיתוי הלא נכון אני מאמינה שאם לא הייתי נשואה זה היה ברור שהיינו ביחד.אני חושבת עליו בלילות אני חושבת עליו כשאני קמה בבוקר אני חולמת עליו הקטע הוא שאנחנו מרגישים אותו הדבר פשוט לא מדברים על זה. המזל הוא שאני לא רואה אותו כל יום ואני שוב מדגישה אני אוהבת את בעלי וכל אחת היתה רוצה מישהו כמוהו הוא מקסים אבא נפלא מצחיק עם מוסר עבודה מטורף והכי חשוב שאוהב אותי מאוד,בגלל ההריון לא בא לי כל כך לקיים איתו יחסים ואם כבר מקיימים אני אפילו לא נהנת רק כדי שהוא יסופק,לפעמים אני חושבת אולי זה בגלל הבחור בעבודה ולא בגלל ההריון (החוסר חשק) אני אובדת עצות ... אני רוצה שהמחשבות יעלמו בכדי לחזור לחיים הרגילים שלי
אני צריכה עזרה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ14/11/2011אנונימית יקרה,
ראשית, אני שמחה על שאת אוהבת, מוקירה ומעריכה את בעלך ומודעת לכך שזכית בשותף לחיים בעל מעלות לא מעטות, שותף נאמן ותומך, שותף הולם ליצירת משפחה יציבה ואוהבת. העובדה שהוא מאוד אוהב אותך, כפי שכתבת, כמו גם העובדה שלמרות שאת לא מעוניינת באינטימיות פיסית עימו לאחרונה ובכל זאת מאפשרת להגיע למצב שכזה רק על-מנת שהוא יסופק, מעידות על כך שגם את מהווה עבורו שותפה ראויה, תומכת ומפרגנת.
באשר לחוסר החשק המיני שלך...לרוב, ההיריון והשינויים ההורמונאליים הנלווים אליו אינם משפיעים על מידת התעניינותה של האישה במין יחד עם זאת, קורה גם כי בתקופת ההיריון האישה חשה סלידה מקיום יחסים וחוסר חשק מוחלט. למיטב הבנתי, את לא חשה סלידה מקיום יחסי מין ואף נמשכת לאחרונה לקולגה שלך ממקום העבודה. לאור זאת אני מניחה שחוסר המשיכה לבעלך לאחרונה נובע (בעיקרו) ממשיכתך לאיש ההוא...
כפי שציינת בפנייתך, מה שמשחק לטובתך היא העובדה שאתם לא נפגשים על בסיס יומיומי, משהו בבחינת רחוק מהעין רחוק מהלב. האם יש באפשרותך להמעיט במפגשים עימו עד לרמה בה לא תפגשו כלל, גם לא לצורכי עבודה? הריחוק ממנו יכול לעשות לך רק טוב...לכן, עם כל הקושי והרצון העז שלך לראותו נסי להתרחק. הרגשות אשר התפתחו ביניכם, למרות העיתוי ה"גרוע" שלהם מבחינת שניכם (שהרי אינכם יכולים לממש את אהבתכם ואת משיכתכם, את אשת איש אחר) הינם טבעיים בנסיבות מסוימות. כבר קרו מקרים בהם הקרבה הרבה, השעות הרבות והחברות המתפתחת במשך הזמן, התחברו יחדיו והתפתחו לאהבה גדולה. במקרה שלכם, כפי שציינת, זה קרה בעיתוי פחות מוצלח ולחלוטין לא מתאים מבחינתך, לכן חשוב שתנסי "ללכת" עם ה"ראש" ולא עם הלב, ושוב, למרות הקושי. זה הדבר היחידי אשר יכול להפחית מעוצמת התחושות כלפיו כך שעם הזמן הם ידעכו כליל. גם העובדה שתצאי לחופשת לידה בקרוב ותתרחקי ממנו תשחק לטובתך. אני מאמינה שלאחר הלידה המיקוד שלך יהיה במשפחתך וברך הנולד כך ש"מקומו" של הקולגה שלך ידחק לקצה בלי שתצטרכי לעשות מאמצים גדולים. והיה והוא יבקש לשמור על קשר כלשהו, הסבירי לו שזה לא מתאים לך ושאת מבקשת שהוא יכבד את רצונך לשמור על שלמות משפחתך.
מאחלת לך היריון מהנה ולידה קלה וכמובן, הרבה מזל-טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה- מענה לתשובתך
שלי14/11/2011היי מוניקה תודה על תשובתך
את צריכה להכיר את בעלי בשביל שתביני שזה ברור שאני ידבר עליו בצורה כזו כי הוא בן אדם מיוחד שכל אדם שפגש אותו התאהב...ואני לא מהללת סתם (אני נשבעת)
מבחינת הריחוק זו תהיה בעיה כי אנחנו מין חבר'ה כאלה במקום העבודה ואנו מבלים לא רק במסגרת העבודה וכולם מכירים את בעלי ואוהבים אותו מאוד לי יש מין חוק כזה לכול החברים שלי קודם תהיו חברים של בעלי אח"כ שלי! בלי שום קשר אליי הקולגה לעבודה שלי מאוד אוהב אותו עצם הבן אדם שהוא (בעלי) אני לא מאמינה שנכנסתי ללופ הזה, אני ינסה להמעיט בקשר ואולי פשוט לנטרל אותו ואני מקווה שעם הזמן גם המחשבות ינוטרלו והחלומות ...
תודה לך על הכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)