עזרה וייעוץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה וייעוץ
    אור
    15/11/2011

שלום הכרתי גבר ויצאנו תקופה יש לו הרבה דברים טובים והוא אוהב אותי מאד אבל יש לי בעיה איתו שאני לא יכולה לומר לו אותה יש לו לפעמים שפת גוף שונה ותנועות קצת שונות
    וזה מפריע לי או כמו עצבניות למרות שהוא די רגוע הוא אדם איכותי וטוב וגם נראה לי רזה מדי דבר שנתן לי תחושה שיש כאן ילד וזה יכול להציק לי מבחינה מינית.לעומת זאת היתה לי לפעמים משיכה אליו מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה וייעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה וייעוץ - תגובה

עדי בדיחי
    17/11/2011

הי אור,

את מתארת שאת נמצאת במערכת יחסים עם אדם שיש מרכיבים בו שאת לא נמשכת אליהם. לגבי היותו "ילד"- זה רק את תגידי לאחר היכרות מעמיקה עם האופי שלו. לגבי משיכה- זה לצערי דברים שיותר קשה להתגבר אליהם, לפעמים עם הזמן כשרואים אכן את הצדדים הטובים באדם, פתאום עינין המשיכה מתגמד או דווקא את תמצאי עצמך כן נמשכת אליו.

אני מציעה, לאור כך שאת עוד לא בטוחה, מצד אחד רוצה ומצד אחד פחות- לאפשר לעצמך עוד קצת זמן, נניח חודש, בחודש הזה לבחון לעומק את הקשר על כל צדדיו, לצאת, לשוחח, לדבר, להיפתח, ולבדוק האם שפת הגוף ממשיכה להפריע, האם היותו רזה עדיין מתפרש אצלך כילדותיות? וכו'. נסי להגדיר לעצמך יעד מסוים- מה חשוב לך בגבר ומה את רוצה לבדוק. העובדה שהוא אוהב אותך היא מצוינת, אבל את חייבת לברר האם זה הדדי באמת.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו