בעיה רצינית...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית...

שלום

שמי גיל אני בן 22 ויש לי בלאגן רציני בראש אני ממש לא יודע מה לעשות..אז ככה כשהייתי בצבא הכרתי בחורה ממוצא אתיופי יש לציין שאף פעם לא הייתה לי משיכה לאתיופיות לפניה פשוט אני לא יודע יש בה משהו.. בכל מקרה התקרבנו אחד לשני ממש וניהיינו חברים כמה חודשים עד שהיא השתחררה( היא גדולה ממני בשנתיים) אבל אהבה נשארה למרות שהיא עברה לגור רחוק ממני היינו נפגשים מידי פעם ומדברים בטלפון מידי פעם וגם כשהייתי בחו"ל חצי שנה שמרתי איתה על קשר של הודעות וטלפונים וקרו דברים אני הייתי עם בחורות אחרות לא קשרים ממש רציניים והיא גם הייתה לפי מה שהבנתי גם לא ממש קשרים רציניים בכלל מקרה אחרי שלא ראינו אחד את השני איזה שמונה חודשים היא באה אלי לסוף שבוע והיה ממש כיף אפילו שכבנו..כי מאז הצבא שהיינו חברים לא שכבנו יותר זה בערך שנתיים בכל מקרה המשפחה שלי הם פולנים שלמים..הם לא ממש מרוצים מהקשר שלנו בגלל שהיא אתיופית במיוחד האמא והסבתא למרות שהם נחמדים אליה מאד ותמיד מארחים אותה יפה כשהיא באה אבל אני חושב שאפילו היא מרגישה את זה קצת בשאלות שהיא זורקת לי מידי פעם וכמובן שאני לא אומר לה כלום על זה.. בכל מקרה אין לי מושג מה לעשות היא באמת נראה לי הבחורה היחידה בחיים שלי שממש אהבתי ואני אוהב ומאוהב וכל הדברים האלו ואני מנסה להסביר לאמא שלי וסבתא שזה לא ישר חתונה כמו שהם חושבות ונכנסות לפניקה ומשגעות אותי אז הם כבר לא אומרות כלום אבל אני יודע שמבפנים הם לא אוהבים את הקשר שלנו...אני מאד מאד הודה לכם עם תעזרו לי ותייעצו לי בהקדם... תודה גיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה משני עולמות

דורית כהן
    29/01/2008

גיל היקר, כאשר נכנסים לקשר אהבה משני עולמות שונים, צפה לבעיות סביבתיות רבות מן הרגיל. האהבה צריכה להיות חזקה במיוחד כדי לשרוד את כל מה שצפוי לה בדרך, בנוסף על התהליכים הרגילים שאמורים לעבור על כל זוג. אגב, לפעמים נדמה שהאהבה מאוד חזקה, אבל היא מחוזקת דווקא בגלל ההרגשה של "שנינו מול כל העולם", סוג של דווקא. אגב, זה לא נשמע לי המקרה שלכם. אבל שווה לבחון את עצמך אם אין לך צורך במרד וסוג של "אנטי" כלפי משפחתך אשר הקשר הזה עשוי לשרת אותך בכיוון הזה.
    מכיון שאתם כה צעירים, אני חושבת ששווה למצות את האהבה הזו ולהתנסות בה מבלי להתחשב בלחץ הסביבתי, ולבחון את היחסים לאורך הזמן לגבי איכות הקשר בכל ההיבטים - תקשורת ויכולת לקיים שיחות נפש לאורך זמן, סקס איכותי ומקרב, בילויים משותפים, תחומי עניין משותפים ונפרדים כדאי שיהיו שני הסוגים (לכל זוג) וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל שלום

:)
    04/02/2008

אשמח לייעץ לך מניסיוני האישי, בעבר יצאתי עם אתיופי כ3 וחצי שנים.... (חתיכת תקופה...)
    אגיד לך שגם משפחתי אהבה את הרעיון, בכלל לא (!!!) ובנוסף הורי לא דיברו איתי כשבועיים... אך עמדתי על שלי וכן המשכתי לצאת עם הבחור... אני מכירה את ההרגשה שנותנים לבן זוג... הרגשה לא נעימה, הרגשה שאתה מקווה שאולי תחלוף... סביר להניח שעברת שיחות על העתיד שלכם כזוג שחור ולבן ואיך הילדים יצאו... ויצחקו עליהם...
    אני חושבת שאם אתה רואה אותה בתור הבת זוג לחיים תלך על זה, ואל תתן לאמא ולסבתא "לנהל" לך את החיים, צבע בימנו לא משמעותי כלל, אלא, בדיוק ההיפך, האופי, הרגש... וכל הקשר העמוק שנמצא באהבה, הרי אם הייתה לבנה סביר להניח שהאמא והסבתא היו מחבבות אותה... אני חושבת שתקח לתשומת לבך שאם היא אהבת חייך אתה צריך ללכת לפי הרגש, עם הזמן האמא והסבתא יבינו שאתה עושה מה שטוב לך בחיים ולא מה שטוב להן... וגם אם זה לא יעזור אני חושבת שפשוט לשבת ולדבר איתן יגרום להן להבין שלא משנה מה הן יעשו זה לא יגרום לך לעזוב אותה.
    אני מקווה שאתה באמת נלחם על אהבת חייך ולא מוותר עליה ככה... כי זה לא מצוא חן בעיני אמא...
    היא תלמד לקבל. השאלה אם אתה תלמד לקבל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו