תיקשורת בין שני בניי זוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תיקשורת בין שני בניי זוג
    יואל
    29/01/2008

שלום לכולם אני נשוי 22 שנה ואישתי אומרת לי שהיא רוצה להפרד אחריי 22 שנה אומרת לי אין לימה לדבר איתך ואגב אני עושה הכול בבית עוזר עושה קניות מבשל אבא נהדר לילדים שלי ובעל מסור לאישתי אישתי מגיעה הביתה הנס מוכן הבית נקי רק שהיא תנוח מטפל בילדיםמכין אוכל בלילה מה אני יגיד לכם ניתקלתם במצב כזה אנה כתבו לי היא רצתה להתקדם אמרתי לה אני כאן לכי אני יטפל בילדים וכהה היה הכול עשיתי בישבילה ממש הכול כרגע הולכים ליעוץ מקווה שזה יעזור
    תודה אשמח לקבל במייל תגובות יום מקסים לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקשורת בין שני בניי זוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמיחה של אחד מבני הזוג

דורית כהן
    29/01/2008

יואל היקר, זה אכן מאוד מצער שלאחר כל המחוייבות שלך וההקרבה שלך והתמיכה הגדולה אישתך מרגישה שאין לכם שפה משותפת.
    אבל אם תחשוב על כך בצורה אובייקטיבית, תבין שמה שקרה, למרבה הצער הוא, שאשתך התפתחה מאוד בחוץ (נכון, בזכותך) והשתנתה, ואילו אתה די נתקעת בבית ולא התפתחת, ומאודג אפשרי שכיום יש ביניכם פער. אי אפשר לצפות שאישתך "תחזור אחרונית". אפשר לצפות רק שאתה תיקח עצמך בידיים ותתחיל למצוא תחומי עניין משלך, תלמד משהו חדש, ואז - או שתחזרו למצוא עניין זה בזו, או שתיפרדו אבל אתה כבר תהיה על בסיס יותר מוצלח, לאחר שגם אתה עשית שינויים בחיים שלך.
    זה עצוב, שאחד מבני הזוג מתפתח וצומח, ומשאיר את בן זוגו מאחורה. אבל הרי לא תרצה שהיא תישאר איתך רק מתוך המחוייבות ומתוך חובה. זה קשר לא בריא ושניכם לא תעמדו בכך. אם תיכנס לתהליכים של צמיחה ושינוי אישי יש סיכוי שהיא תבחר להישאר איתך מתוך אהבה והערכה ולא מתוך חובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

יואל
    30/01/2008

שלום לך דורית אישתי למדה 12 שנות לימוד היא למדה קורסים שהיא בכלל לא עובדת בזה אין לה תואר או משהוא כזה סך הכול לידע שלה זה אומר שהיא התקדמה יותר ממי? האמני לי לי יש ידע הרבה יותר זה לא אומר שאני נישארתי אחורה
    אני ההיתי מבין מה שהיא למדה אבל היא לא עובדת בזה בכלל תחום אחר בכלל מה קשור למה שהיא למדה יש איזה משבר שהיא עוברת לכן הלכנו ליעוץ מקווה מאוד שהיא תעבור ואנחנו נחזור אמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו