מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- במערכת יחסים אבל .כבר לא יודע מה...אנונימי20/11/2011
שלום,
טוב נתחיל בזה שאני בן 25, מאוד עסוק עם כמה עסקים לא רעים בכלל, אבל הסיבה שאני נכנס לפה זה אחרי שכבר כמה חודשים אני לא מוצא את עצמי במערכת הזוגית שלי, אני 4 שנים עם אותה בחורה, ובזמן האחרון אני מרגיש שאני פשוט רוצה להיות עם אחרות, אבל רוצה בקטע מיני, דיסקרטי ולא רציני, פשוט לחמם קצת את עצמי ולהנות קצת עם אחרות.
זה אף פעם לא קרה לי, אני אוהב אותה מאוד ולא רוצה לפרק את העניינים אבל הבעיה פה שאני גם לא ממש מסופק, והיא יודעת שהיא לא מספקת אותי.
אני ממש לא יודע מה לעשות, חשבתי לנסות להפגש עם בנות מהצד, אבל נורא קשה לי לסמוך על בנות אחרות שישתקו ולא יפתחו פה, מצד שני נרשמתי לכמה אתרי הכרויות אבל שם משום מה כלום לא זז..
אני סתם אשמח לשמוע תגובות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במערכת יחסים אבל .כבר לא יודע מה... - תגובה
מוניקה הרשקוביץ21/11/2011אנונימי יקר,
ציינת שאתה בקשר זוגי, מזה כ – 4 שנים, ממנו אתה בסך-הכל שבע רצון וכי אין ברצונך לפרק את החבילה. האינטימיות הפיסית ביניכם לקויה וזה למעשה הדבר היחיד, למיטב הבנתי, אשר גורם לך לחשוב על נשים אחרות, כמו גם, רצון שלך לנסות ולהגיע עמן לסיפוק מיני וכפי שכתבת בפנייתך, "ליהנות קצת עם אחרות".
זוגיות הינה מערכת מורכבת המושתתת בין השאר גם על תקשורת פיסית טובה/אינטימיות פיסית מספקת, אולם גם על יסודות אחרים חשובים ועמוקים לא פחות, כמו חברות טובה, תמיכה, פרגון, יושר, אמינות, כנות, פתיחות ויושרה.
האופן בו אתה שוקל למלא את החסר בקשר הזוגי שלך עשוי לערער את הזוגיות שלכם עד לרמה בה לא תהייה דרך חזרה. אתה שוקל לבגוד בבת-זוגתך. כיצד אתה היית מגיב ומרגיש עם המצב היה הפוך והיא הייתה בוחרת למלא את החסר בקשר הזוגי שלכם עם גברים אחרים? האם היית מקבל זאת או שמא נפגע וחש כי הקשר שלכם כבר אינו יציב כשהיה?
מאחר וציינת כי חוסר הסיפוק המיני שלך ידוע גם לה, אני חושבת שטוב תעשו אם תשקלו למצוא לכך פתרון יחד. חשוב כי לכל אורך הדרך תישארו יחד. כך גם הדרך וגם המוצא, אשר בסופו של דבר יימצא, יחזקו את הקשר שלכם. אמנם אתם יחד כבר זמן לא מבוטל אך חיי זוגיות ועל אחת כמה וכמה, חיי משפחה, מזמנים הרבה אתגרים, חלקם קלים יותר וחלקם פחות...ה"יחד" והזוגיות לאורך הדרך, התמיכה ההדדית, הפרגון, הפתיחות, הכנות והיושרה, הם אלה אשר יחזקו את הקשר שלכם, תמיד, וייסעו לכם, גם בזמנים פחות פשוטים.
אני חושבת שכדאי לכם לשקול לפנות לאיש מקצוע בתחום המיני. אני מאמינה שתוכלו לקבל שם הרבה כיווני מחשבה, לכל הפחות, כך שתוכלו לשפר את הקשר המיני שלכם עד לרמה בה תהיו שניכם מסופקים ומאושרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסתכל הצידה
דן21/11/2011לא מכיר הרבה גברים במערכת יחסים ארוכה כמו שלך שלא הסתכלו לצדדים, מכיר את התחושה הזאת שחסר לך סקס אחר ואולי גם אתה מרגיש לפעמים שאתה מפספס משהו בחוץ (התחושה הזאת לא תעלם גם בקשר הארוך הבא שלך אם יהיה).
הכלל הוא שבסוף המבטים שלך הצידה יגמרו את הקשר שלך כי לא טוב לך, ולפני שאתה גומר אותו תעצור לחשוב. אם אתה אוהב אותה חבל לוותר בשביל פנטזיות, כן פנטזיות שרצות לך בראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)