מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התאהבות-מה עושים עכשיו??מייקל2322/11/2011
היי..אני מקווה שזה המקום הנכון לשתף בלבטים שלי ומקווה שתזערו לי במחשבו..אני אנסה לתמצת שלא יהיה ארוך מידי..ככה:
אני מנהל סניף בתחום המכירות, תחתיי יש עובדת שאנחנו ביחסים מצויינים. בחודשים האחרונים אני מרגיש קצת אחרת כלפיה...ובחודשיים האחרונים זה השיא-אני פשוט לא מסוגל להיות לידה מבלי דופק של 3000, לא מתפקד וכל היום חושב עליה. אני חיב לציין שהיא בדיוק הטעם שלי ושהיא בחורה מקסימה שבכל סיטואציה אחרת הייתי עושה הכל להיות איתה..החלטתי עם עצמי שאני חייב לעשות משהו-או להתעלם ואז להצטער על זה או פשוט לעשות משהו. והשאלה מה? להגיד לה ישירות? לנסות לחזר? לשלוח הודעה ולהציע להיפגש ולצאת? מה לעשות??? אל תשכחו שאם היא לא תסכים(לדעתי היא מרגישה שאני מאוהב..)זה קצת לא נעים כי אנחנו באותו הסניף...
אשמח לתשובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקל23-
בני22/11/2011תלמד את החוקים של יחסי עובד מעביד ואח"כ תראה איך אתה עושה את זה בלי להפגע או לפגוע, חיזור עדין עם טעם של עוד פעם פעמיים יעזור לך לראות אם יש כאן עניין להמשיך, בכל מקרה תהייה זהיר, ולא הביישן למד...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאהבות-הולכים בזהירות
עדי בדיחי22/11/2011היי מייקל,
חוויית ההתאהבות אכן מורגשת מהודעתך. נשאלת השאלה האם היא מעניקה לך תחושה שהיא בעלת רגשות דומים לשלך או שהיא מתעלמת לחלוטין משיחה או קירבה אליך. אפשר כמובן להתחיל לחזר אחריה, אך חשוב שתעשה זאת בחוכמה- האם כשאתה מתקרב אליה או "סתם" פותח בשיחה (אפשר למצוא על מה לדבר כשהיא עובדת תחתיך, לא?) האם אתה חש ממנה רצון להמשיך לדבר איתך, להיות בקירבתך?
כדי שזה אכן לא יהיה מביך להמשיך הלאה את העבודה ביחד, אני חושבת שכדאי לנצל סיטואציות או ליצור סיטואציות בה אתם צריכים לעבוד על משהו יחד, יעדי מכירות חדשים או לא משנה מה. משהו שבכל זאת יקרב אתכם אבל לא רשמית מסיבות רומנטיות. האם תוכל לחשוב על אפשרויות כאלה? אחרי שיעלה לך איזה רעיון- נסה להציע לה לשתות בזמן העבודה יחד, או לעניין אותה במשהו אישי יותר שמעניין אותך ולבדוק את רמת ההתעניינות שלה בך. אני בטוחה שאם היא בעינין היא תראה רמז או שניים. דווקא בגלל שאתה מעסיק שלה, ודווקא בגלל שזה מקום עבודה של שניכם- אתה באמת צריך להיות זהיר ולכן במקרה הזה הייתי פחות גלויה וברורה בכוונותיי, ויותר הולכת בעקיפין. דרך ארוכה יותר, אבל בטוחה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום למאוהב
מהממת 2623/11/2011קודם כל אני חושבת שזה מקסים. עצם זה שאתם עובדים ביחד באותו סניף, יכול להיות גורם מרתיע בעיניך ואלי גם בעיניה, אבל אני מאמינה שמאוד קשה להסתיר רגשות, מתי שהוא היא תבין את זה(אם היא לא הבינה כבר) .לפי דעתי,אתה צריך ללכת לדבר איתה,להזמין אותה לקפה. ואם קשה לך, אז אפילו לשלוח לה מכתב- בעיני זה מאוד רומנטי(אבל, שוב פעם, תלוי איזה טיפוס הבחורה.
עדיף לנסות מאשר להצטער אחר כך. מקווה שקצת עזרתי, המון בהצלחה ולך עם הלב שלך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)