התאהבות-מה עושים עכשיו??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התאהבות-מה עושים עכשיו??
    מייקל23
    22/11/2011

היי..אני מקווה שזה המקום הנכון לשתף בלבטים שלי ומקווה שתזערו לי במחשבו..אני אנסה לתמצת שלא יהיה ארוך מידי..ככה:
    אני מנהל סניף בתחום המכירות, תחתיי יש עובדת שאנחנו ביחסים מצויינים. בחודשים האחרונים אני מרגיש קצת אחרת כלפיה...ובחודשיים האחרונים זה השיא-אני פשוט לא מסוגל להיות לידה מבלי דופק של 3000, לא מתפקד וכל היום חושב עליה. אני חיב לציין שהיא בדיוק הטעם שלי ושהיא בחורה מקסימה שבכל סיטואציה אחרת הייתי עושה הכל להיות איתה..החלטתי עם עצמי שאני חייב לעשות משהו-או להתעלם ואז להצטער על זה או פשוט לעשות משהו. והשאלה מה? להגיד לה ישירות? לנסות לחזר? לשלוח הודעה ולהציע להיפגש ולצאת? מה לעשות??? אל תשכחו שאם היא לא תסכים(לדעתי היא מרגישה שאני מאוהב..)זה קצת לא נעים כי אנחנו באותו הסניף...

אשמח לתשובות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאהבות-מה עושים עכשיו??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקל23-

בני
    22/11/2011

תלמד את החוקים של יחסי עובד מעביד ואח"כ תראה איך אתה עושה את זה בלי להפגע או לפגוע, חיזור עדין עם טעם של עוד פעם פעמיים יעזור לך לראות אם יש כאן עניין להמשיך, בכל מקרה תהייה זהיר, ולא הביישן למד...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאהבות-הולכים בזהירות

עדי בדיחי
    22/11/2011

היי מייקל,

חוויית ההתאהבות אכן מורגשת מהודעתך. נשאלת השאלה האם היא מעניקה לך תחושה שהיא בעלת רגשות דומים לשלך או שהיא מתעלמת לחלוטין משיחה או קירבה אליך. אפשר כמובן להתחיל לחזר אחריה, אך חשוב שתעשה זאת בחוכמה- האם כשאתה מתקרב אליה או "סתם" פותח בשיחה (אפשר למצוא על מה לדבר כשהיא עובדת תחתיך, לא?) האם אתה חש ממנה רצון להמשיך לדבר איתך, להיות בקירבתך?

כדי שזה אכן לא יהיה מביך להמשיך הלאה את העבודה ביחד, אני חושבת שכדאי לנצל סיטואציות או ליצור סיטואציות בה אתם צריכים לעבוד על משהו יחד, יעדי מכירות חדשים או לא משנה מה. משהו שבכל זאת יקרב אתכם אבל לא רשמית מסיבות רומנטיות. האם תוכל לחשוב על אפשרויות כאלה? אחרי שיעלה לך איזה רעיון- נסה להציע לה לשתות בזמן העבודה יחד, או לעניין אותה במשהו אישי יותר שמעניין אותך ולבדוק את רמת ההתעניינות שלה בך. אני בטוחה שאם היא בעינין היא תראה רמז או שניים. דווקא בגלל שאתה מעסיק שלה, ודווקא בגלל שזה מקום עבודה של שניכם- אתה באמת צריך להיות זהיר ולכן במקרה הזה הייתי פחות גלויה וברורה בכוונותיי, ויותר הולכת בעקיפין. דרך ארוכה יותר, אבל בטוחה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום למאוהב

מהממת 26
    23/11/2011

קודם כל אני חושבת שזה מקסים. עצם זה שאתם עובדים ביחד באותו סניף, יכול להיות גורם מרתיע בעיניך ואלי גם בעיניה, אבל אני מאמינה שמאוד קשה להסתיר רגשות, מתי שהוא היא תבין את זה(אם היא לא הבינה כבר) .לפי דעתי,אתה צריך ללכת לדבר איתה,להזמין אותה לקפה. ואם קשה לך, אז אפילו לשלוח לה מכתב- בעיני זה מאוד רומנטי(אבל, שוב פעם, תלוי איזה טיפוס הבחורה.
    עדיף לנסות מאשר להצטער אחר כך. מקווה שקצת עזרתי, המון בהצלחה ולך עם הלב שלך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו