מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רציני?חרוזית22/11/2011
היי יש מישהו שהתחלתי לצאת איתו. נפגשנו כבר מספר די רב של פעמים, במגוון רחב של מקומות ופעם אחת גם ישנו יחד.
עכשיו- איך אדע שהכיוון הוא רציני מבלי שזה יישמע נואש מדיי..מתחנן מדיי.. רק לדעת איפה עומדים הדברים.. איך מגיעים לנושא הזה בלי להפוך אותו לשיחה כבדה?
האם צריך בכלל לדבר על זה? או שזה פשוט קורה? היו לי כבר מערכות יחסים בעבר אבל בשום אופן אני לא ממש יודעת באיזה שלב ידענו שזה רציני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לנסות לדעת גם בלי להלחיץ
עדי בדיחי22/11/2011הי חרוזית,
אני מניחה שתוכלי להרגיש אם הוא רציני, לפי מה שאומר לך, מתנהג איתך וכו'. יש לבדוק את הקשר לאורך זמן, לבדוק את ההתאמה ביניכם.. אני חושבת שאם זה רציני תבטאו את זה בדרך זה או אחרת אחד כלפי השני. כשאתה רציני כלפי מישהי חשוב לך שהיא תדע את זה, ותהיה מחויבת לך באותה מידה.
לכן מה שאני מציעה הוא להמשיך לצאת ולהנות מחברתו, לא להתמסר ביתר קלות, אבל כן לתת הזדמנות אמיתית לרגשות. כשתהיה לכם שיחה שתאפשר את זה- הרי מתישהו תהיה שיחה ביניכם, שיחה "טובה" ולאו דווקא כבדה, תהיה לך הזדמנות להגיד לו שמאוד טוב לך בקשר הזה, ולשאול האם גם עבורו. ז"א לא חייבת להיות שאלה "מלחיצה וכבדה" כמו "אתה רציני לגביי?", אם הוא ימשיך את הלך השיחה ברוח הזאת, הרצינית, ויתן לך פידבק חיובי לגבייך ולגבי הכוונות שלו- את מיד תדעי. את גם מיד תדעי בהנחה והוא מתחמק מתשובה או מטה את השיחה לכיוון פחות מחייב (כמו למשל לכיוונים של הבעת חיבה גופנית באותה רגע, ופחות רצון לפתוח שיחה רצינית על הקשר).
מקוה שהצלחתי לסייע. בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)