מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובדת עצות .......מישהי23/11/2011
בת 33 נשואה בשנית לגבר מקסים ביותר יש לנו ילדים מנשואים קודמים לי יש ילדה בת 11 ולו יש בן בן 7.
כיום אני בהריון בחודש תשיעי. הבעיה שלי היא כזאת יש לי בעל מקסים מאד אוהב אותי יש לנו קשר טוב מלבד דבר אחד ושמה קנאה אנחנו מקנאים אחד לשניה. לא תמיד זה מפריע בקשר בעלי מקנא לי בגבולות הטעם הטוב וזה די מחמיא לי .
לאחרונה כשחיטטתי בפון של בעלי גיליתי שהוא גלש לאתר סקס (חיטטתי בהסטורי) כל מיני אתרי פורנו למינהם וזה ממש העליב אותי גרם לי לחשוב שאינו נמשך אליי וככל שאני מסתכלת על סרטוני הסקס אני ממש נאכלת מבפנים הן כל כך מושלמות וסקסיות מן הסתם זה מגרה. העלתי את הנושא בפניו הוא מכחיש שאינו יודע על מה אני מדברת וזה ממש לא נכון הוא מאד אוהב אותי...ונמשך רק אליי...ציין בפני שמאד נפגע ממני שאני חושבת עליו כאל גבר סוטה. הוא נכנס לשם וזה בדוק. הוא פשוט לא מודה...אני העברתי לו את עמדתי בעניין הזה שאני לא מוכנה שיצפה בפורנו זה מעליב אותי מאד האמת ששנינו טיפוסים די סגורים בעניין הזה זארת הסיבה שהוא התגונן והפציר פעם אחר פעם שהוא לא עשה ולא יעשה דבר כזה בחיים שלו. נשבע לי וכו.....
טוב נתחיל מזה שאני לא מאמינה לו למרות שאמרתי לו שסגרתי עניין וזה בסדר מהיום אני לא מוכנה לראות את התועבה הזת בפון שלו....וכל זאת משום שאני מתה מקנאה אני לא מסוגלת לחשוב שהגבר שלי מתגרה ממשהי אחרת מגוף אחר או מפנטז על משהו אחד מלבדי המחשבה פשוט הורסת אותי אני לא יודעת איך להתגבר על זה בעצמי ולהציק לו מן הסתם זה לא הפתרון הכוונה היא שלפעמים אני מנסה לפתוח שוב את הנושא הזה כדי לדבר על זה כדי להרגיע את עצמי אך אני מבינה שזה לא הפתרון לשאול אותו שוב ושוב גם זה לא יתן שום דבר.
שאלתי היא כזאת האם אני מגזימה???? האם זה נורא לצפות בפורנו? אגב...ניסינו בעבר לצפות ביחד וזה לא עשה לי טוב בכלל ..קשה לי עם זה .
אודה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי זה יעזור
מהממת 2623/11/2011אני חושבת שאם זה כל כך מפריע לך, הוא צריל להפסיק את זה,אני גם לא בעד לצפות בזה, אין בזה שום דבר מציאותי ואמיתי, הכל שם בהגזמה. אני מאמינה שישנם סרטים בסגנון-אירוטיים... שלפי דעתי אפשר לצפות בהם ביחד, אולי תנסו לראות את זה ביחד. והכי חשוב לדבר על זה שוב פעם, מדוע הוא אינו מודה שהוא צופה בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי למהממת
מישהי23/11/2011הוא לא מודה כי יודע שאני מאד יפגע מזה . יודע שאני סולדת מהדברים הזולים האלו.. וזה שהוא אינו מודה יותר מרתיח אותי :) האמת שבנוסף אני בהריון וזה ממש לא תורם כרגע .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדת עצות ....... - תגובה
מוניקה הרשקוביץ23/11/2011מישהי יקרה,
אתחיל מהסוף. מאחר וציינת שצפייה בסרטי פורנו לא גרמה לך הנאה ו/או גירוי אלא להיפך אין לזה מקום בחייך. אל תעשי משהו שלא עושה לך טוב כלל, כפי שכתבת.
ציינת כי בעלך מקסים, שאתם אוהבים, נמשכים זה לזו ומקיימים זוגיות טובה המושתתת על כנות ופתיחות (במובן הזה שאתם חשים בנוח לשוחח זה עם זו על הכל. אני מניחה כך כי אחרת לא היית מעלה את הנושא בפני בעלך). הזוגיות שיצרתם יחד היא החשובה.
אני לא יודעת לומר בוודאות מה מניע את בעלך להכחיש את התגליות שלך אך אני מניחה שהוא באמת אוהב אותך ונמשך אלייך, כפי שהוא אומר, אחרת, לא היית פותחת את פנייתך במילים בהן בחרת להשתמש. את חשה את אהבתו ואת משיכתו אלייך ואת מודעת לכך שדבריו הן אמת לאמיתה.
מאחר והוא הכחיש לחלוטין את העובדה שהוא גלש באתרי פורנו הייתי מציעה לך להניח לכך. הוא לא יאמר משהו אחר במידה ותמשיכי לחקור בנושא והדבר עשוי ליצור ביניכם מתיחות מיותרת.
לשאלתך, הצפייה בפורנו אינה דבר מוקצה או פסול כל עוד זה תורם לשני בני הזוג. אולם, אם זה מפריע לך שהוא צופה בפורנו אני חושבת שהוא צריך לכבד את רגשותייך.
מאחלת לך לידה קלה והנאה רבה מהרך הנולד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מישהי
יוסי23/11/2011אני יכול לענות לך מהצד של גבר..
אני בטוח שהדבר האחרון שבעלך רצה זה לפגוע בך.
את צריכה להבין שמה שבעלך עשה, עושים בערך 90% מהגברים-נשואים או לא.
זה לא אומר שהוא בוגד, או לא אוהב אותך או משהו כזה. הוא פשוט גבר. יש דברים שפשוט חקוקים בנו כמו שיש דברים שחקוקים בנשים שאנחנו לא מצליחים להבין.
אבל אם זה ברמה כזו שזה ממש מטריד אותך ומפריע לך, פשוטתדברי איתו על זה ותדרשי שיפסיק. אני בטוח שאם הוא אוהב אותך והמערכת יחסים ביניכם טובה הוא יפסיק.
ב"הצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)