מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- את מגזימהיולי23/11/2011
היי לך. תפסיקי לןהתייסר. אני ובעלי רואים פורנו ביחד. פעם אני בוחרת ופעם הוא... זה קינקי. לפעמים אני רואה לבד ואני יודעת שכגם הוא רואה לבד. תביני, זה לא חלילה שהוא מתגרה ממישהיא אחרת, הוא מתגרה מהאקט מהגוף, זה נטו פיזי. כשאני רואה לבד אז האקט עצמו מגרה אותי, לא שאני מאוהבת או מפנטזת על הגברים ששם. ככה גם הוא. אני חודש אחרי לידע, ולא בדיוק במצב של לקיים יחסימין ולעשות אהבה עם בעלי, אני לא ישנה לילות עייפה ומרוגזת בגלל המצב החדש (תינוק) אז אני יודעת שבלילה הלפני השחנה הוא רואה פורנו ועושה את מה שעושה, שיהיה לו לבריאות. זה אקט פיזי וזה מגרה אותו מכיוון שאני כרגע לא פעילה מינית...
תהיי קלילה, זה ממש שטויות...באמת. אין טעם לבזבז על זה אנרגיה. הוא מכחיש כי לא רוצה שתדאגי ותעלבי. יש לך איש מקסים, תפסיקי עם השטויות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו תגובה למישהי....
יולי23/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יולי..
מישהי23/11/2011אני יודעת שמה שאת מציינת זה הגיוני ביותר...אבל אני כל כך מתיימרת להיות המושלמת בשבילו. .. השאלה שמקננת בי זה האם אילו הייתי נראת כמו הנערות פלייבוי האלה הוא היה ממשיך לצפות ??? כשאנחנו שוכבים הראש שלי טרוד בזה שהוא מפנטז על מה שהוא צופה...תכלס זה מגרה מאד!! מעצבן אותי שהוא מתגרה ממקור אחר....זה מרגיש לי שאני כנראה לא מספיק מושכת בשבילו.
הלוואי שהייתי כמוך קלילה בעניין הזה כי זה מעסיק אותי המון.......ומן הסתם את צודקת אין מצב שהוא יודה שעשה זאת כי הוא מכיר אותי ויודע טוב מאד שאני אעלב. אז פשוט אתעלם מזה מהצפיה בפורנו??????
אוף זה מעיק !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיקי...
יולי23/11/2011את נתקעת סתם...למה הנשים כבדות כל כך בעניין הפורנו??? הרי הגברים לא מטומטמים, הם יודעים שהכל מבוים ויש פוטושופ...ויותר מזה, בעלי ואני בטוחה שגם בעלך אם היתה לו הזדמנות לא היה נוגע אפילו באצבע באחת השחקניות האלה מהפורנו. לבעלי אין כבוד לנשים אלו והוא היה נגעל לשכב איתן אחרי כל הזיונים (סליחה על השפה) שהן עוברות שם בכל חור. תאמיני לי זה רג לגירוי ולסיפוק הייצר המיני. בטח אתם שוכבים פחות כי את בהריון מתקדם, אז הוא צריך לספק את צרכיו איכשהו.....הוא מבין את מצבך ולא רוצה לחפות את עצמו עלייך... קחי את זה בקלילות, זה לא שהוא בוגד בך עם מישהי!!!! אני עכשיו לא יכולה לשכב עם בעלי כי רק חודש מהלידה, אז כשיש לי כוח, עושים דברים אחרים, כשאני מעולפת מהטיפול בילד אז אני יודעת שהוא רואה פורנו ומספק את עצמו בלילה לפני השינה, אז אני צוחקת איתו ושואלת אם להביא לו קרם...
אל תהיי כבדה, חבל לעבור סוף הריון בלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן וכן
יולי23/11/2011אם היית נראית כמו נערת פלייבוי הוא עדיין היה צופה. מבטיחה לך. גם אם היית פמלה אנדרסון הוא היה צופה. מתרגלים להכל. תאמיני לי. ככה טבע האדם. עם הזמן מתרגלים להכל. מה שמושך בהתחלה זה יופי ומה שמשאיר בזוגיות זה אופי. עם היית נראית כמו נערת פלייבוי והיה לך אופי מחורבן הוא לא היה איתך. אז תהיי מגניבה ותפסיקי להעיק על עצמיך ועליו. לא יוביל לשום מקום. fake it till u make it!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים לכל מילה של יולי
Eldar24/11/2011ואני רוצה להוסיף קצת
אל תראי בזה משהו מאיים, ההפך אני הייתי מציע לך לצפות עם בעלך, לראות בזה כיתרון ולא חיסרון, תראי בזה משהו שיכול לעזור לכם בגיוון חיי המין שלכם, אתם יכולים ללמוד מזה תנוחות חדשות, מקומות חדשים לעשות את זה, את יכולה לראות מה מדליק את בעלך, איזה לבוש סקסי הוא אוהב.
וכן ההנאה לא נובעת מהגוף המשופץ למרות שהיום יש זוגות רגילים שמעלים סרטים אלא כמו שיולי אמרה מהאקט עצמו...
ביננו למנוע ממנו לצפות לא תוכלי, אז למה לא לנסות להנות מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)