מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חילופי נכסיםאלכס29/01/2008
פסיכולוגים רבים מדברים על תיאורית חילופי הנכסים במערכת יחסים זוגית.
כלומר,אם גבר רוצה להשיג אישה יפה ומעניינת,הוא מוכרח להיות או חתיך,או עשיר או לפחות פרופסור באוניברסיטה.
אז מה אתם מציעים בעצם?
אם אתה בחור ממוצע ואתה רואה בחורה יפה-אל תיגש אליה שלא תתאכזב,חפש לך מישהי יותר "ברמה שלך"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נינוחות ובטחון עצמי
דורית כהן30/01/2008אלכס יקר, אני דווקא לא מסכימה עם הכיוון הזה. יש משהו תבוסתני באיך שאתה מציג את עצמך, אתה מראש מחדיר לעצמך שאתה ממוצע, ומוריד ציפיות מעצמך ומבת הזוג הפוטנציאלית. שני דברים אני רוצה להגיד לך:
האחד - אין אדם מושלם. גם מי שבעיניך נראה או נראית, לצורך העניין, מושלמת, מן הסתם אינה חושבת את עצמה למושלמת, ותתפלא עד כמה הכל יחסי גם בהיבט הזה. כלומר מאוד יתכן שתפגוש אישה שנראית לך יפהפייה ומרתקת, אבל כאשר תיצור איתה קירבה תגלה שהיא לא מרגישה כך עם עצמה. ולהיפך. יש אנשים ונשים שאינם מרשימים במבט ראשון אבל משדרים נינוחות ובטחון עצמי, כי כך הם מרגישים עם עצמם, ולדעתי זה אחד הדברים שהכי מושכים בבן זוג.
השני - תתחיל לחפש דרך להתיידד יותר עם עצמך: לאהוב את הדברים הטובים בך, לעבוד על מה שניתן לשנות, כדי לאהוב את עצמך עוד יותר, ולהשלים עם מה שלא ניתן לשנות. אם תעבור את התהליך הזה תתחיל גם אתה לשדר החוצה - אני בסדר גמור כמו שאני, ונשים יימשכו לכך. ממליצה לך לשם כך לעשות את סדנת [a href='http://www.landmarkeducation.co.il/Default.aspx?tabid=1' id='link'] הפורום של לנדמרק [/a]לצמיחה אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)