להראות חיבה בציבור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• להראות חיבה בציבור
    מישהי
    25/11/2011

לבחור שאני יוצאת איתו יש בעיה ,קשה לו להראות חיבה בציבור...לא מדברת על התמזמזות ענקית,סתם ללכת יד ביד או מחובקים או סתם נשיקה קטנה..ממה אתם חושבים יכולה לנבוע הבעיה..יש לציין שגם בקשר בקודם שלו הוא היה ככה...מה דעתם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להראות חיבה בציבור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזמינה את המשתתפים להביע דעה

דורית כהן
    27/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהיא

mosha
    27/11/2011

היי בדקי לעומק אולי הבחור נשוי לא מעונין שיראו אותו כך......ותופעה שגם יכלה להיות...אולי הבחור מזיע בכפות הידיים בצורה קיצונית ומנסה להסתיר זאת.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השערה שלי

קארין
    27/11/2011

יכול להיות שהוא קצת ביישן...ולוקח לו זמן להיפתח ולהרגיש חופשי מול אנשים זרים..אולי איזשהו חשש מאינטימיות בציבור. ויש אולי סיכוי שחווה איזשהי חוויה לא נעימה בעבר ונפגע ולא רוצה שזה יקרה שוב. ניסית לשאול אותו מה הסיבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומהצד שסלד מאינטימיות פומבית

דנה
    30/11/2011

כל 27 שנותיי סלדתי מאחיזת ידיים בפומבי, נשיקות, חיבוקים וכיוצא באלו, ולא הייתה לזה סיבה מיוחדת, פשוט לא אהבתי את זה.

חשוב לי להדגיש שמעולם לא הייתה לי בעיה עם אינטימיות ולכן לא יחסתי לכך חשיבות.

לפני מספר חודשים התחלתי לצאת עם בחור מקסים, ומהפגישה השנייה הוא אחז בידי וחיבק אותי. זה הרגיש לי מוזר אבל הוא מצא חן בעיניי ולכן לא שחררתי אחיזה.

היום, מספר חודשים אחרי, הקשר כמובן התהדק, ואני לא יכולה לדמיין את עצמי הולכת ברחוב איתו מבלי להחזיק ידיים ולהתחבק.

מסקנתי היא שאת צריכה להיות יותר נחושה, כמובן שלא בכוח ולא לגרום לו אי נוחות אבל להראות שאין בזה שום דבר מיוחד. פשוט לאחוז בידו ולגרום לו להרגיש טוב. הוא יתרגל. או שלא וגם זה בסדר. אני בספק אם זה מעיד על טיב הקשר ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו