מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להראות חיבה בציבורמישהי25/11/2011
לבחור שאני יוצאת איתו יש בעיה ,קשה לו להראות חיבה בציבור...לא מדברת על התמזמזות ענקית,סתם ללכת יד ביד או מחובקים או סתם נשיקה קטנה..ממה אתם חושבים יכולה לנבוע הבעיה..יש לציין שגם בקשר בקודם שלו הוא היה ככה...מה דעתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזמינה את המשתתפים להביע דעה
דורית כהן27/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהיא
mosha27/11/2011היי בדקי לעומק אולי הבחור נשוי לא מעונין שיראו אותו כך......ותופעה שגם יכלה להיות...אולי הבחור מזיע בכפות הידיים בצורה קיצונית ומנסה להסתיר זאת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשערה שלי
קארין27/11/2011יכול להיות שהוא קצת ביישן...ולוקח לו זמן להיפתח ולהרגיש חופשי מול אנשים זרים..אולי איזשהו חשש מאינטימיות בציבור. ויש אולי סיכוי שחווה איזשהי חוויה לא נעימה בעבר ונפגע ולא רוצה שזה יקרה שוב. ניסית לשאול אותו מה הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומהצד שסלד מאינטימיות פומבית
דנה30/11/2011כל 27 שנותיי סלדתי מאחיזת ידיים בפומבי, נשיקות, חיבוקים וכיוצא באלו, ולא הייתה לזה סיבה מיוחדת, פשוט לא אהבתי את זה.
חשוב לי להדגיש שמעולם לא הייתה לי בעיה עם אינטימיות ולכן לא יחסתי לכך חשיבות.
לפני מספר חודשים התחלתי לצאת עם בחור מקסים, ומהפגישה השנייה הוא אחז בידי וחיבק אותי. זה הרגיש לי מוזר אבל הוא מצא חן בעיניי ולכן לא שחררתי אחיזה.
היום, מספר חודשים אחרי, הקשר כמובן התהדק, ואני לא יכולה לדמיין את עצמי הולכת ברחוב איתו מבלי להחזיק ידיים ולהתחבק.
מסקנתי היא שאת צריכה להיות יותר נחושה, כמובן שלא בכוח ולא לגרום לו אי נוחות אבל להראות שאין בזה שום דבר מיוחד. פשוט לאחוז בידו ולגרום לו להרגיש טוב. הוא יתרגל. או שלא וגם זה בסדר. אני בספק אם זה מעיד על טיב הקשר ביניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)