הקושי למצוא מישהו מתאים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הקושי למצוא מישהו מתאים
    פוחדת
    26/11/2011

היי זו שוב אני (כתבתי בעבר)..בזמן האחרון (אני גם קוראת הודעות שכתובות פה) נראה לי שלמצוא מישהו מתאים כיום זו ממש משימה בלתי אפשרית. לפחות לי..לא יודעת למה אבל ממש קשה לי כבר. אני מרגישה לבד למרות שאני גם יודעת שזה קצת באשמתי ..אולי אני בררנית מידי? מה אתם חושבים? על מה הייתם מוכנים להתפשר לאחר שכבר התגרשתם ואתם לא רוצים לשגות שוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקושי למצוא מישהו מתאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ומה דעתכם?

דורית כהן
    27/11/2011

מודאגת יקרה, אחרי שנפגעים קשות ממערכת יחסים, אנחנו מנסים לשמור על עצמנו ולא לעשות טעויות דומות, וכך אנו פוסלים על הסף אנשים שיש בהם משהו שמזכיר לנו את האקס. יש להניח שפסילה זו הינה מוגזמת ולא אובייקטיבית, משום שאנחנו כבר סופר-רגישים לדברים מסויימים והם קופצים מולנו כמו סימני אזהרה ומבריחים אותנו לפני שבדקנו ממש את הבן אדם הפוטנציאלי.
    מצד שני, "שוק הפנויים" מלא אנשים כמונו שכבר נפגעו ואף הם מסתובבים פגועים וזהירים,כמונו...אז גם הם פוסלים אותנו מהר מדי!
    מצד שלישי, הדימוי העצמי שלנו (ושלהם) אף הוא נפגע בגלל הגירושין, ואז אנחנו מתפשרים ובוחרים מישהו שהוא בקושי מתאים לנו, ומנסים להסתדר איתו, וזה לא זה...

יחד עם זאת, מן הצד האופטימי - כל המשתתפים בסיבוב השני הרבה יותר בוגרים ומנוסים ומבינים איך העולם פועל, ורכשו על הדרך כמה תכונות טובות יותר, ונעשו פחות תמימים ויותר יודעים מה הם צריכים. כמו כן את פוגשת אנשים שכבר התמקצעו ומצאו את עצמם מבחינה מקצועית, ויש כבר קצת רכוש, אז לא מתחילים מאפס. גם זה יתרון.

נדמה לי שבגלל כל זאת - בשורה התחתונה המצב מאוזן, רק הרבה יותר מורכב לעומת תחילת הדרך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה אותך

קארין
    27/11/2011

אני ממש מבינה אותך... זה באמת לא קל למצוא מישהו מתאים.. אני חושבת שמכל קשר לומדים משהו וגם מגרושים.. צריך לראות את הטוב בכל דבר ולהיות שלמים עם עצמנו גם לבד. זה בסדר להיות ביקורתית אבל כן אפשר להתפשר את צריכה להחליט לעצמך מה הם הדברים שאת יכולה להתפשר עליהם והם פחות חשובים- בטוח יש כמה כאלו. מאחלת לך מכל הלב מציאת זוגיות מאושרת ומוצלחת בהקדם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו