מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות דחופהעילום שם27/11/2011
הכרתי בחור רציני למטרת נישואין. בפגישה הרביעית התברר לי שהוא שייך לקבוצת הרב עוזי משולם מיהוד(ילדי תימן). חברות שלי הציעו לי להתייעץ עם רב ואני במקביל גם מחפשת עצה מאנשי מקצוע. אם אפשר לקבל את התשובה לא בפומבי אני אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייך לבדוק זאת היטב!!!
דורית כהן28/11/2011מוריה יקרה, אי אפשר לתת תשובה בדרך אחרת, אלא כאן.
מצד שני - אני מציעה לך לבדוק היטב מה משמעות הקשר שלו לקבוצה זו. חפשי על כך מידע באינטרנט, ובררי בחוגים שאת סומכת עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה
עילום שם28/11/2011הבחור נמצא שם מאז שהוא ילד והחבר הכי טוב שלו הוא בנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוריה-
בני28/11/2011סתם סקרנות מה קורה איתו בימים אלו, מה מצבו הבריאותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת אני רק יוצאת עם
עילום שם28/11/2011מישהו שקשור לרב משולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוריה-
בני28/11/2011לדעתי שווה בדיקה ובתנאי...
שתבררי איתו ועליו עם אחרים כמובן מה הן סדריי העדיפויות שלו, איפה הוא ממקם אותך ואת הזוגיות בכלל, אני מציע גם שתלכו ליועץ זוגי ניטרלי שיבחן את הקשר שלו ואת המחויבות לקבוצה הזו, בסך הכל רב רובם של הדתיים למינהם קשורים בדרך זו או אחרת למועדון כלשהוא,
ידוע שלרב משולם הייתה כריזמה ענקית לא ברור מה מצבו בימים אלו, אז שוב לבחון בזהירות כי בסופו של דבר אתם אלו שחיים יחדיו וצריכיםצ לקבל החלטות כיצד לנהל את החיים שלכם, לגשת מידי פעם לייעוץ או לברכה אצל רב לא מזיק ובתנאי שיודעים לקחת ולברור את המוץ מהתבן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
עילום שם28/11/2011תודה.
היום הוא הביא לי לשמוע קלטות של הרב משולם שנקראות: "הבית-היהודי"
ופשוט נהנתי לשמוע איך הוא מסיבר כמה צריך לכבד את האישה ואם האישה צריכה אותך בבית הרב עוזי לא רוצה שתבוא לשיעור שלו. בקיצור אני קרועה משני צידי המתרס צד אחד החברות שלא בעד ומצד שני מה שעד כה אוזני נתקלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוריה-
בני28/11/2011בעיקרון זהו המסר של כל אדם נורמלי ובוודאי של רב, האשה נמצאת בראש סולם העדיפויות
השאלה הגדולה האם הבחור שלך מתכונן לפעול ע"פ המתווה הזה ומוכן להתחייב בפנייך שבכל מקרה בו יהיה לך ספק תגשו למגשר ניטרלי ולא לרב עצמו,
אני לא רואה סיבה להפסיק את ההתקשרות איתו,
אני חושב גם שאת צריכה כעת לשים דגש ולבדוק את המידות שלו, איך הוא מתייחס לאנשים בכלל ולבחורות בפרט, תתאמו ציפיות בכל מה שקשור לדרך חיים, עבודה, ילדים, הדדיות, וכו'
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)