מה עושים????

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים????
    לילך
    02/12/2011

מה עושים שכל המריבות בגללי והחבר כבר מיואש ואומר לי שהוא רוצה להיפרד הוא נתן כמה צאנסים אבל ממשיכים לריב לשחרר ממנו או להילחם...???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להילחם

בעילום
    02/12/2011

תמיד להילחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות מצליחה לשנות אותנו עם הזמן

דורית כהן
    03/12/2011

לילך יקרה, יש אפשרות שלישית: לא חייבים שתמיד יתפתח ריב.את אומרת שזה תמיד בגללך. אולי כדאי לך לבדוק את עצמך - מה מקפיץ אותך כל כך מהר? האם את יכולה להגיב על דברים שמפריעים לך בצורה שונה ממה שאת רגילה? לא נתת פרטים לגבי איך נראים הריבים שלכם ועל מה את נלחמת, וזה היה עוזר לי להתייחס ביתר פירוט. אבל הביאי בחשבון שאם תיפרדו, את תמשיכי להביא את הלוחמנות שלך גם לקשר הבא, כי זה חלק ממך, ויש לכל אחד מאיתנו חלקים ששווה לנו לעבוד עליהם ולשנות אותם כדי להפוך לאנשים טובים יותר.
    הביאי בחשבון שככה זה במערכות יחסים: הזוגיות והאהבה, ובעצם החשיבות עבורנו להישאר עם האהוב בקשר ולא להיפרד - כל אלו גורמים לנו להשתנות ולהתפתח כבני אדם.

יש זוגות שלומדים - תוך כדי ריבים - לפתור בעיות ולהתקדם למערכת יחסים יציבה יותר.
    זוגות למשל מספרים לי שבתחילת היחסים הופיעו ריבים על נושאים מסויימים וכעבור כמה שנים הנושאים האלו נפתרו והופיעו אחרים.
    ויש זוגות שלא עומדים בריבים ונפרדים. זה קורה בעיקר כאשר הוא למשל מגיע מבית שלא היו בו כמעט ריבים והוא לא למד לפתח עמידות לריבים...אני מנחשת שאת מגיעה מבית שבו היו הרבה ריבים ובשבילך לריב זה משהו שספגת מן הילדות והשתכללת בו כי לא היתה לך ברירה אחרת.
    בקיצור, ההצעה שלי היא שאם את אוהבת אותו - עלייך להתחיל לחפש דרכי תקשורת עם יותר שליטה עצמית, וזה ישרת אותך בכל תחומי החיים, לא רק בזוגיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו