תעזרו לי בבקשה דחוף- אני בבעיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי בבקשה דחוף- אני בבעיה
    דנה
    31/01/2008

שלום יש לי בעיה שאני סובלת ממנה. אני נשואה 4 חודש ונפגשנו עם בעלי לפני חתונה 3 שנים. נפגשנו 3 פעמים בשבוע כי גרנו רחוק אחד משני ושכבנו פעמים 3 בשבוע הבנתי שזה לא בסדר אך חשבי שזה בגלל שאנו במרחקים וכשנתחתן הכל יהיה אחרת. כשהתחתנו זה לא השתפר הוא לא רוצה אותי כל יום הוא מתייעף לעומת שאני עובדת כמוהו ובכל אופן רוצה. הוא לא עובד בעבודה פיזית לכן אני חושבת שלא מתעייף כל כך. מה שהכי פוגע בי זה ש כשאני מציעה לו ועושה צעד ראשון ורוצה אותו הוא כבר כמה פעמים סירב לי אמר שהוא עייף, אבל אתמול זה היה בכלל מה ששבר אותי . אמרתי לו שאני רוצה והוא ענה לי שקר לו וכבר מאוחר לעומת שהיה לא כל כך מאוחר בכלל. זה מוריד ממני את הביטחון לעומת שאני נראת טוב והרבה מאוד גברים מתחילים ועושים לי מחמאות אבל גבר שגר איתי עושה לי דברים כאלו.
    איך אפשר להסביר מה שקורה? הוא לא חולה מין בכלל נראה לי שהוא לא זקוק לזה בכלל. הוא גם לא רוצה לשנות שום דבר במין תמיד הכל אותו דבר .. ואם אני כשמציע לו לשכב והוא אומר לי שקר או עייף ואני אומרת לו שזה לא נורמלי מה שהוא אומר- אז הוא נעלב עליי עוד. מה עלי לעשות
    אני לא יכולה יותר הוא לא מוכן לדבר על זה . אנחנו שוכבים פעמים שלוש בשבוע וגם בדרך כלל בסופי שבוע. אנחנו בני 25 וזה מאוד כואב לי אני חושבת אולי זה גם סיבה לגירושין האם זה נורמלי הוא גם לא מרבה להתנשק בשתיים הרבה אני מרגישה שבורהההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבחון מה גורם לו לאבד את החשק

דורית כהן
    31/01/2008

דנה היקרה, צר לי על מה שאת עוברת. כנראה שיש ביניכם פער בצרכים המיניים ובתפיסת המיניות. רק לידיעה כללית יש הרבה זוגות, גם בגילכם, ששלוש פעמים בשבוע נראה להם הרבה, אז חשוב שתדעי שהכל יחסי, והשאלה היא מה גורם הפער הזה ליחסים ביניכם. כרגע ברור שזה עושה לכם ממש רע, כי יש להניח שהאכזבה שלך לא נשארת מוסתרת ומאוד יתכן שבעלך איבד את הבטחון שאולי היה לו מקודם ביכולותיו המיניות והוא מרגיש מתוח ולחוץ במגע איתך וזה משפיע על התפקוד שלו, כמו מעגל קסמים. יכול להיות שקורה משהו במערכת היחסים שלכם שמכבה אותו, וצריך לבחון את זה. אני רוצה שתביאי בחשבון שאולי יש משהו בתגובות שלך שגורם לו להילחץ ולהירתע מסקס. זהו תחום מאוד רגיש ומאוד קל להיפגע ולהיעלב ולאבד את הבטחון העצמי, וזה קורה להרבה גברים ברגע שבת זוגם יותר יוזמת מהם - משהו בגבריות שלהם הולך לאיבוד. אני מציעה שתלכו לייעוץ סקסולוגי או זוגי שמטפל גם ביחסי מין, בקיצור - לכו לייעוץ מהר, לפני שהדברים ייגררו לתחומים נוספים של הזוגיות. אם זה כבר עבר לתחומים נוספים- עדיף ללכת לייעוץ זוגי. אם זה בינתיים אך ורק בתחום המיני - לכו לסקסולוג/ית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו