מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר איזוןאייל11/12/2011
אני בן 28 , יוצא עם מישהי בת 31 , אנחנו מגדלים ביחד כלבה שהיא שלי ושני חתולים שהם שלה .
לאחרונה היא חזרה ללמוד באוניברסיטה להשלים תואר ואני מאוד רוצה לתמוך בה ולעזור לה .
לפני הלימודים היא הפסיקה לעשן (לא סיגריות) מיוזמתה . בשבוע האחרון היא יושבת הרבה ללמוד עם מישהו, בהתחלה היא אמרה לי שהם יושבים בספריה , אבל גיליתי שזה לא נכון ושהם יושבים אצלו בדירה, היא אומרת שהם יושבים אצלו כי יש מה לעשן וזה עוזר לה ללמוד ולהתרכז , והיא לא רצתה שאני אדע שהיא מעשנת שוב .
אני מלא אמון בה ואני לא מרגיש מאוים ממנו כלל, אך עדיין קשה לי להיות הרבה שעות לבד ואני מתחיל לסדר את הבית ולעשות את כל המטלות שיש לפני שהיא מגיעה כדי שהיא תוכל לקרוס מעייפות בנחת אחרי 7-8 שעות של לימודים . ונראה לי שזה גורם לה להרגיש ממש לא בנוח שאני כל כך מתאמץ .
היא אומרת שהיא לא רוצה שהוא יבוא אלינו ללמוד כי לא היא לא רוצה שהוא ירגיש חלק ממעגל החברים שלנו ככה שאף פעם לא פגשתי אותו .
הפראנויות שלי מתחלקות לכמה סוגיות :
1. אם בהתחלה היא שיקרה לי האם היא תשקר לי שוב ? אני מאוד מפחד להיפגע .
2. אולי אני לא מספיק טוב בשבילה , אני לא למדתי בשום מוסד אקדמי, ואני מפחד שהיא תרגיש אני לא מספיק טוב בשבילה .
3. בזמן האחרון הנושאי שיחה שלנו מעטים מאוד, אם פעם היה לנו הרבה דברים שהיינו עושים ביחד היום השיחות מאוד יבשות וכוללות את מה עשית היום וכאלה , הייתי רוצה שנעשה יחד יותר דברים .
4. היא הקשר הארוך הראשון שלי, וגם בגלל אילוצים של גיל היא מאוד הייתה רוצה טבעת , אני אמרתי שרק בספטמבר , אחרי שנגור ביחד לפחות שנה ושנדע שזה זה , אני מאוד אוהב אותה ואין לי ספק שהייתי רוצה להתחתן איתה וילדים והכל , אנחנו אומנם שנה וחצי ביחד אבל אנחנו מכירים כידידים כבר שלוש שנים ובאמת שמאוד טוב לנו ביחד . אני יודע שזאת הפעם הראשונה שאני מתמודד עם מצב כזה אבל אני מוכן לתת מעצמי הרבה כדי להתגבר עליו . פשוט מאוד קשה לי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כאן כמה בעיות
דורית כהן12/12/2011אייל היקר, עולות מדבריך כמה שאלות:
עד כמה יש לכם נושאים משותפים? אם כבר עכשו אתם לא מוצאים נושאים שמעניינים את שניכם, זה עלול רק להחמיר עם הזמן
היא מסתירה מפניך דברים, וחוששת מתגובותיך אם תדע את האמת. נכון שתופעה כזאת קורית הרבה אבל היא איננה בריאה לתקשורת ביניכם.
הלחץ שלה להתחתן אף הוא אינו בריא ליחסים שלכם. יתכן שזו הסיבה מדוע היא מסתירה ממך דברים שיגרמו לך להיסוסים לגבי החתונה. אתה צודק שכדאי לקחת זמן ולחיות יחד על מנת לראות עד כמה אתם מתאימים.
בגלל שלוש הנקודות הללו - וגם הפער האקדמי שילך ויגדל אם אתה לא מתכוון ללמוד - חשוב מאוד לקחת את הזמן ולא להילחץ עם חתונה לפני שאתה בשל ומוכן לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)