בעיה גדולה !

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה גדולה !
    No Name
    08/05/2007

יש לי חבר..
    ויש לי חברה שיש לה חבר.. [עד כאן הכל טוב ויפה..]
    אבלל..
    אנלא בטוחה אם אני אוהבת את החבר.. וגם.. נראלי שאני מחבבת את החבר של חברה שלי ויוצא לי לחשוב עליו..
    מה עושים?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה גדולה !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה גדולה

יהודית ברגמן
    09/05/2007

נערה יקרה!
    לדעתי התשובה בגוף השאלה: אחרי שציינת שיש לך חברה שיש לה חבר, רשמת ש-עד כאן הכל טוב ויפה- כלומר, הניחי להם, שימשיך להיות להם טוב ויפה. את חברה טובה. נפלא שאת מחבבת את החבר של חברה שלך ומפרגנת לה. הוא חבר שלה, והיא חברה שלך ואל לך להכנס ביניהם.
    אחרי שציינת שיש לך חבר, סימנת שתי נקודות ותהית את את אוהבת אותו בעוד את חושבת על אחר שאינו שלך, זו השאלה. ואם את שואלת, כנראה שהתשובה אינה חד משמעית.
    עזרתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרת!

No Name
    10/05/2007

אבל אני לא ממש יודעת מה התשובה של זה.. של אם אני אוהבת את חבר שלי בזמן שאני חושבת על האחר שאינו שלי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה

יהודית ברגמן
    12/05/2007

נערה יקרה! אהבה היא רגש. כשאוהבים - פשוט יודעים מהי אהבה. חשים מלאות. שמחה. אנרגיות חיוביות. אהבה מתבטאת ברצון לקרבה, נתינה, געגועים, דאגה וקנאה למושא האהבה. אנשים מאוהבים מרגישים כי הם לא זקוקים לכלום בנוסף לאהבה. כשתהיי מאוהבת, תחושי שהשמש זורחת לכבודך. מי שיראה אותך בוהה מחוייכת אל לא כלום - יידע שאת מאוהבת. פשוט תדעי שאת אוהבת- כשתאהבי. לא תצטרכי לשאול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו