מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה גדולה !No Name08/05/2007
יש לי חבר..
ויש לי חברה שיש לה חבר.. [עד כאן הכל טוב ויפה..]
אבלל..
אנלא בטוחה אם אני אוהבת את החבר.. וגם.. נראלי שאני מחבבת את החבר של חברה שלי ויוצא לי לחשוב עליו..
מה עושים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה גדולה
יהודית ברגמן09/05/2007נערה יקרה!
לדעתי התשובה בגוף השאלה: אחרי שציינת שיש לך חברה שיש לה חבר, רשמת ש-עד כאן הכל טוב ויפה- כלומר, הניחי להם, שימשיך להיות להם טוב ויפה. את חברה טובה. נפלא שאת מחבבת את החבר של חברה שלך ומפרגנת לה. הוא חבר שלה, והיא חברה שלך ואל לך להכנס ביניהם.
אחרי שציינת שיש לך חבר, סימנת שתי נקודות ותהית את את אוהבת אותו בעוד את חושבת על אחר שאינו שלך, זו השאלה. ואם את שואלת, כנראה שהתשובה אינה חד משמעית.
עזרתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת!
No Name10/05/2007אבל אני לא ממש יודעת מה התשובה של זה.. של אם אני אוהבת את חבר שלי בזמן שאני חושבת על האחר שאינו שלי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה
יהודית ברגמן12/05/2007נערה יקרה! אהבה היא רגש. כשאוהבים - פשוט יודעים מהי אהבה. חשים מלאות. שמחה. אנרגיות חיוביות. אהבה מתבטאת ברצון לקרבה, נתינה, געגועים, דאגה וקנאה למושא האהבה. אנשים מאוהבים מרגישים כי הם לא זקוקים לכלום בנוסף לאהבה. כשתהיי מאוהבת, תחושי שהשמש זורחת לכבודך. מי שיראה אותך בוהה מחוייכת אל לא כלום - יידע שאת מאוהבת. פשוט תדעי שאת אוהבת- כשתאהבי. לא תצטרכי לשאול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)