לא משתלם להיות בחור טוב!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא משתלם להיות בחור טוב!
    בעילום
    13/12/2011

פשוט לא משתלם!
    מה זה שווה? אתה נותן מעצמך, אתה נותן את כולך, מראה אהבה, מפנק, מלטף
    וכל הדברים האלה הם מה שדוחים אותה בסוף!
    כל הבנות מחפשות שיהיו אליהן רעים!
    לא משתם להיות "בחור טוב"
    בסוף אתה נשאר לבד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא משתלם להיות בחור טוב!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

H
    13/12/2011

לא נכון!!פשוט לא מצאת את הבחורה הנכונה. לדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו באמת

בעילום
    13/12/2011

צא/י מהסרט...
    עוד לא מצאת את הבחורה, כבר 4 פעמים מצאתי את הבחורה...
    עם האחרונה ממש חשבתי שמצאתי את האישה המושלמת
    אבל בסוף כלום לא מספיק להן!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

H
    13/12/2011

אז לא מצאת....בן כמה אתה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת הכואבת בפנים

י
    13/12/2011

לפני שאני אענה על הבעייה שהצגת אני חייב לומר לך שאני מבין אותך באיזשהו מקום ואני בדיוק כמוך, גם אני טוב מדי. וגם לי היו פרידות שנבעו בדיוק מהמקום הזה, כשהאחרונה בהן הייתה לא מזמן - ככה שאני האחרון שתוכל לומר עליו שלא מבין אותך.

מצד שני, אני מנסה לחשוב הפוך :
    אם אותי היו ממש רוצים, ומפנקים (כמובן שזה תלוי במינון, אני לא אומר שבמינון סביר זה לא טוב) ונותנים לי כל מה שאני רוצה ללא מאמץ - זה היה מוציא לי את האתגר מהקשר. ואני יכול לומר לך שגם לי זה קרה, דווקא בנות שממש רצו אותי וחיזרו אחריי - "עשו לי את זה" הרבה פחות . כך שעם כל הצער שבדבר (ושוב אני אומר, אני בד"כ הייתי בצד שלך) כנראה שזה הטבע האנושי. אין לנו מה לעשות אלא להשתנות - ואני כבר עשיתי זאת חלקית.

אין בן אדם שמחפש שיהיו אליו מאנייקים, אבל אין מישהו שרוצה שהכל יבוא לו בקלות (בנושא של קשר זוגי) וקצת אתגר ומאמץ לא מזיקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

י
    13/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי י....

H
    14/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא משתלם להיות בחור טוב! - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    14/12/2011

בעילום יקר,

אני מסכימה עם H. "סבלת" עד כה מחוסר מזל. למרות שזה קרה לך כבר ארבע פעמים, כפי שכתבת, אין זה מעיד על שום דבר עתידי. בראייה שלי אין דבר כזה טוב מידי כפי שאין טובה מידי. הבנות שפגשת עד כה פשוט לא השכילו להעריך את טוב ליבך. חבל שבסופו של דבר אתה הוא זה אשר נפגע מכך.
    הסתכל קדימה, הישאר כפי שהינך בדיוק ואני משוכנעת שכאשר הבחורה הנכונה עבורך תגיע היא תדע להעריך את טוב ליבך, את אהבתך ואת הנתינה הגדולה והאינסופית שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו