רווק שהכיר גרושה+ילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רווק שהכיר גרושה+ילד
    אלון
    15/12/2011

שלום לכולם הכרתי בחורה מדהימה בת 27.5 גרושה עם ילד בן 2.5 , אני רווק בן 26
    אשמח את דעתכם ועצתכם בעניין.
    האם כדי להמשיך קשר כזה בכלל. מה ההשפעות לעתיד.
    תודה.
    אלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רווק שהכיר גרושה+ילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווק שהכיר גרושה+ילד - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    15/12/2011

אלון יקר,

מאחר וציינת מעט פרטים בפנייתך אוכל להתייחס באופן כללי בלבד ואתייחס ראשית לניסוח בו בחרת להתחיל את פנייתך אלינו לפורום. כתבת שהבחורה מדהימה. למילה הזו יש המון פרשנויות, השלכות ומשמעויות ויחד עם זאת כולן מביאות למסקנה שהבחורה ממש מוצאת חן בעיניך, שהיא עונה על הרבה מציפיותיך באשר לזוגיות ושטוב לכם יחד, ומאחר וציינת בדבריך שהכרת מישהי, אני מניחה, שזה קרה אך זה לא מכבר.
    לאור כל זאת אני מציעה לך לזרום עם זה, לאפשר לכם להכיר זה את זו טוב יותר וליהנות מה"יחד" שיש לכם. אני משוכנעת שכאשר תלמדו להכיר אותה טוב יותר תשכילו לעשות את מה שנכון עבור כולכם.
    לגבי הילד, בגילו הצעיר, חשובה לו מסגרת משפחתית חמה ואוהבת, מסגרת אשר תוכל להקנות לו ביטחון ויציבות ולעשות "תיקון" על החוויה המשפחתית הפחות מוצלחת שהוא ידע בגיל צעיר יותר. אם תחושו שאתם, הגדולים, מסתדרים היטב, אני מניחה, שההשפעות על הילד תהיינה חיוביות גם כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלון

mosha
    19/12/2011

לבן שלי היתה פרשה דומה מאוד....אני לא אהבתי את הקשר הזה ..תחשוב מה יהיה עוד מס שנים שיהיו ילדים משלכם איך תרגיש כלפי הילד שאינו ממכם זה קשה להשקיע בילדים היום בכלל וביפרט שהילד של גבר אחר סיפור לא קל ..לדעתי תעזוב מוקדם יותר ממה שחשבתה ..בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו