מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רווק שהכיר גרושה+ילדאלון15/12/2011
שלום לכולם הכרתי בחורה מדהימה בת 27.5 גרושה עם ילד בן 2.5 , אני רווק בן 26
אשמח את דעתכם ועצתכם בעניין.
האם כדי להמשיך קשר כזה בכלל. מה ההשפעות לעתיד.
תודה.
אלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווק שהכיר גרושה+ילד - תגובה
מוניקה הרשקוביץ15/12/2011אלון יקר,
מאחר וציינת מעט פרטים בפנייתך אוכל להתייחס באופן כללי בלבד ואתייחס ראשית לניסוח בו בחרת להתחיל את פנייתך אלינו לפורום. כתבת שהבחורה מדהימה. למילה הזו יש המון פרשנויות, השלכות ומשמעויות ויחד עם זאת כולן מביאות למסקנה שהבחורה ממש מוצאת חן בעיניך, שהיא עונה על הרבה מציפיותיך באשר לזוגיות ושטוב לכם יחד, ומאחר וציינת בדבריך שהכרת מישהי, אני מניחה, שזה קרה אך זה לא מכבר.
לאור כל זאת אני מציעה לך לזרום עם זה, לאפשר לכם להכיר זה את זו טוב יותר וליהנות מה"יחד" שיש לכם. אני משוכנעת שכאשר תלמדו להכיר אותה טוב יותר תשכילו לעשות את מה שנכון עבור כולכם.
לגבי הילד, בגילו הצעיר, חשובה לו מסגרת משפחתית חמה ואוהבת, מסגרת אשר תוכל להקנות לו ביטחון ויציבות ולעשות "תיקון" על החוויה המשפחתית הפחות מוצלחת שהוא ידע בגיל צעיר יותר. אם תחושו שאתם, הגדולים, מסתדרים היטב, אני מניחה, שההשפעות על הילד תהיינה חיוביות גם כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון
mosha19/12/2011לבן שלי היתה פרשה דומה מאוד....אני לא אהבתי את הקשר הזה ..תחשוב מה יהיה עוד מס שנים שיהיו ילדים משלכם איך תרגיש כלפי הילד שאינו ממכם זה קשה להשקיע בילדים היום בכלל וביפרט שהילד של גבר אחר סיפור לא קל ..לדעתי תעזוב מוקדם יותר ממה שחשבתה ..בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)