דילמה ריגשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דילמה ריגשית
    מיכל
    20/12/2011

שלום .
    היה לי מאהב נשוי כ 4 שנים . נפרדנו ביוזמתו לאחר שכנראה "מצא" אחרת...או שפשוט היה לו "כבד"..
    כעבור 5 שנים הוא שב והחל להיות נחמד והצהיר שהוא חבר בלבד!! לא יודעת מה שידרתי שהוא חושב שאני מעוניינת ביותר והוא הצהיר "אני רק חבר"!
    לי קשה עם זה ולא רוצה לפגוע בו ולומר שאני מתקשה לעמוד מולו מבלי להתקרב..
    כיום אני ללא זוגיות עקב טלטלות קשות במערכת יחסים אחרונה.. מאסתי בזוגיות רישמית..
    כיצד אוכל לנהוג בכדי להשיב את הגלגל לאחור? אני מעוניינת בו ליותר "מסתם חבר"..
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה ריגשית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יכולה לעזור לך בכיוון שלך

דורית כהן
    20/12/2011

מיכל היקרה, לא אוכל לתת לך תמיכה בנושא רגיש כזה, משום שאני מסייעת בכך למעשה שאינו כשר ואשר פוגע מן הסתם באשתו של המאהב הנשוי שלך.

לאחר 5 שנים של נתק, אפילו שאת עדיין קשורה ורוצה אותו, נראה לי שעדיף שתסתכלי קדימה ותפעלי בהלימה עם מטרותייך בחיים, לא ממקם של ויתור ("מאסתי בזוגיות רשמית") לעצמך, אלא ממקום של חיפוש אחר זוגיות בריאה שתעניק לך יותר מאשר ריגוש, נוחיות מוכרת וחוסר מחוייבות.
    יתכן ששווה לך לעצור עכשו את הדחפים הראשוניים שלך, שהם כרגע להחזיר אותו לחיים שלך - ולהתייעץ לגבי המקום בחיים בו את נמצאת, דווקא לפני שאת מתחילה שוב "לפרוש את הרשת וללכוד אותו" ולמלכד מחדש את חייך איתו. יתכן שדרך ייעוץ מתאים תוכלי לצאת מן התקיעות הזאת ולכוונן את חייך מחדש בנושא זוגיות.

מקווה שלא איכזבתי אותך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילמה ..

מיכל
    21/12/2011

דורית שלום.
    לא איכזבת אותי !!
    ראשית אני מודה לך על המענה. דבר שני אני מודעת למצב ולהשלכות.. כל שנותר לי הוא להתרחק בלי לפגוע בו מכוון שהוא משתדל באמת להיות חבר טוב ולהיות שותף להתנהלותי בחיים..
    אני רק שואלת את עצמי האים באמת הוא מעוניין רק בזה או שזה משחק? זה מעסיק אותי מאוד!
    ובהקשר "להמשיך" הלאה..?! אני ממתינה לעיתוי הנכון להפתח שוב לעולם... מכוון שהטראומה שעברה בי הייתה נוראית מאוד!
    לשאלתי האם להתנתק לגמרי או להשתדל "להשאר חברה" כמו שהוא מבקש?
    תודה מיכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכיוון שלא התגברת עליו - להתנתק!

דורית כהן
    21/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו