בקשר חדש - תדירות יצירת קשר וטל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בקשר חדש - תדירות יצירת קשר וטל
    מעיין
    25/12/2011

שלום,

אני בן 35 גרוש+1 טרי

בכל מקרה הנושא הוא שבהפתעה שלי עצמי החלטתי להמשיך הלאה.
    הבחורה בה מדובר סהכ לאחר מס קשרים טל השנייה שיצאתי איתה.
    וכבר היו 2 דייטים מוצלחים.

העניין שלמרות שאת הדייט הראשון היא יזמה (בשיחה ראשונה - יזמה כבר דייט יום למחרת להפתעתי ושמחתי :) ).
    כל שאר שיחות פרט לאחת יזמתי אני ( מדברים כמעט כל יום )
    בדייט שני גם הבאתי לה פרח.
    שגרם למבוכה אצלה למרות שהודתה לי ושמחה.

אני עדיין לא מצליח לקרוא אותה ( בקטע של חיוך האם זה מבוכה שמחה וכו' ) אפילו דברנו על זה טיפה בדייט - וזה מציק לי למרות שברור לי שזה לוקח זמן.

אגב בפתיחת הפגישה ראשונה החלפנו נשיקות קלות בלחי וגם בסיום

בדייט שני היה נראה לי כאילו לא מעוניינת פשוט איך שבאה לקראתי שנפגשנו - ואחכ אחרי כמה דק היה נראה כאילו היא מהרהרת במשהו - יש קשר?? ניסיתי לברר בכלליות עם קרה משהו לא קבלתי תשובה כמובן אז לא חפרתי.
    בסוף הדייט ( הקטע המביך ) נתתי לה נשיקה בלחי ללא נשיקה חזרה מצידה.

ברור לי שהיא רוצה בקשר עובדה הדייטים - דברנו גם על דייט שלישי - לא נקבע עדיין.

המצב גם שאני בשלב "ההתלהבות" קשה לי להחזיק עצמי לא לדבר איתה כל יום או לא לרצות לראות אותה מחד ומאידך לא רוצה להבריח אותה.

מה אתם מציעים האם יש פטנט כלשהו..

כמו כן בוודאי שאני מעוניין להתקרב אליה יותר אהל כמובן החשש הרגיל שמע זה מוקדם והיא לא מעוניינת עדיין ואעשה פאדיחה שתהרוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליך קצת להוריד את המינון

דורית כהן
    25/12/2011

ר היקר, הנושא הזה של דייטים הוא מורכב וחידתי, כי מאוד קשה לקרוא את הצד האחר, משום שכל אחד מנסה לשחק כאן משחק בקלפים צמודים לחזה. כל אחד מקווה שהשני יתלהב ויעשה את הצעדים היוזמים, וייקח את הסיכונים. היא עשתה את הצעד הראשון וזה אכן שימח אותך. עכשו אתה לקחת את המושכות, אבל זה הפך להיות חד צדדי מדי.
    אני במקומך הייתי נותנת קצת לה אוויר לנשימה, כדי שזה לא יהיה כל כך מובן מאליו שאתה כל הזמן תצלצל ותיזום הכל. תן לה קצת להזיע, לבדוק בינה לבין עצמה האם היא מצפה לטלפון שלך או לא. תן לציפייה הזאת להתהוות אצלה, ומאוד יתכן שזה יגביר את בניית הרגש הנכון בכיוון שלך.
    מצד שני - עליך להיות רגיש לאיתותים שלה. הבא בחשבון שאולי - למרות ההתלהבות שלך - היא לא באותו כיוון כמוך. אחד הדברים שיותר קשה לנו לקבל זה כאשר אנחנו בהתלהבות ואילו הצד השני נשאר אדיש. אבל - כמובן שזה יכול לקרות, וצריך לדעת לקרוא נכון את התגובות שלה.
    עדיין קשה להגיד איך זה עובד אצלה. למשל, העובדה שהיא לא נישקה אותך בחזרה יכולה להעיד על ירידה בהתלהבות שלה, אבל מצד שני היא יכולה להעיד שהבחורה עכשו דווקא לוקחת אותך יותר ברצינות והיא בוחנת אותך - עד כמה אתה מוכן להשקיע גם כאשר היא לא מתמסרת בקלות.
    לגבי התקרבות פיזית, אתה יכול להשתמש במילים, כמו להגיד לה: "ממש בא לי לנשק אותך עכשו" ולראות איך היא תגיב. נשים בדרך כלל מקבלות זאת כמחמאה שחושקים בהן, ובדרך זו אתה מאפשר לה לתת לך את הרשות אם זה מתאים לה או לא.ברור שאתה לוקח כאן סיכון שהיא תדחה אותך או תגיד לך לא, אבל זה חלק מן המשחק - זה חלק מן הריגוש - שלא יודעים מה תהיה התגובה...אם היא תסכים לדייט שלישי - יש להניח שהיא מספיק נמשכת פיזית על מנת להתחיל איזו רמה של מגע גופני ראשוני, ואם תימנע מלנסות זאת היא גם עלולה לחשוב שאינך נמשך אליה.
    כעקרון אני חושבת שזה מצופה מגברים לנסות ליזום קירבה - כל עוד אתה גם משדר לה שבכל מצב היא תהיה הקובעת לגבי דרגת הקירבה הפיזית שמתאימה לה.

שיהיה בהצלחה!
    בסיכום אני מציעה להוריד קצת את מינון היוזמות שלך כדי שהיא קצת תתבשל בציפייה, אבל להישאר זה שמחזר.כי נשים מצפות שהגבר יהיה המחזר, וזה נעים להן וחשוב להן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובה + עדכון - מה דעתך?

--
    25/12/2011

לאחר שאני התקשרתי אתמול והיא לא יכלה לדבר.
    חזרה אליי היום. דברנו שעה.

בקיצר בעקבות שיחה קודמת מה לעשות בדייט שני ועשינו מה שאני הצעתי והיא הציעה סרט.( שלדעתי לא היה מתאים ( "חוקי דייטים" )
    אמרתי שאני מקבל את הזמנתה לסרט לפי מתי שנוח לה.. ( ניסיתי לשחק אותה קול )
    הציעה כבר מחר. שאלה אם אני יכול אמרתי שכן וקבענו..( להפתעתי ).
    מעניין האם חשה משהו בדברי או טון דיבור שאני רוצה לפני סופש..

בכל מקרה אני אהיה מחר קרוב לאזור מגוריה בשעה מוקדמת יחסית ( קשור לעבודה וכו ) - היא ידעה זאת ורצתה לוודא האם אהיה פנוי מחר והציע אפילו שאבוא אליה לפני הסרט.

הייתי מופתע שנינו צחקנו ( בעקבות שדברתי איתה כבר על "חוקים בדייטים " וטענה שפחות נשמעת לחוקים בדייטים , טיפוס זורם ) וזרמנו קבענו.

ככה שכנראה גם היא מעוניינת.
    כן אשתדל להוריד טיפה מינון - או ש..היא מחוזרת וטוב לה כמו שאת אומרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה טוב!

דורית כהן
    26/12/2011

על פי מה שאתה מתאר, היא משקיעה בבניית הקשר לא פחות ממך וזה נראה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן היה מדהים

ר
    27/12/2011

אכן ביום ראשון בסוף התקשרה אליי בערב.
    דברנו - אמרתי שאשמח להזמנתה לסרט מדייט 2 שבמקום זה סתם היינו בבית קפה.
    הציעה כבר ליום שני.

בסוף באתי אליה הביתה לפני הסרט אחכ הלכנו לסרט.
    וכמו שאומרים בצבא "נשבר הדיסטנס" ניסיתי לחבק הגיבה בחזרה אחכ נשיקה.

ובסרט צמודים כמו דבק :)

בדיעבד התברר שהיא רצתה לעשות צעד ראשון כמו חיבוק אבל החליטה שלא..
    עקב טעויות עבר לטענתה. וגם קצת "משחק" לטעמי.

בכל מקרה הדייט היה נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו