מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני חיב עצה !חגי26/12/2011
אני מבקש עצה כי אני כבר לא יודע מה לעשות אני חמישה חודשים אחרי פרידה של קשר ארוך מאוד של שמונה שנים שניסיתי להחזיק אותו כי אהבתי את החברה שלעבר אבל כל פעם מחדש נתבדתי אני באותם ימים השתחררתי משירות צבאי קשה ביותר שגם לא נתן לי שום אפשרות להתקדם באזרחות גם ישבתי בכלא,גם קיבלתי תעודת שחרור לא טובה וגם המלצת מפקדי היתה "על הפנים" מה שגרם לי לא להתקדם במישור התעסוקתי ככה שלא קיבלתי ממנה יחס ואפילו יחסי מין ואחרי הרבה זמן שניסיתי להיות נאמן התחלתי לבגוד בה(לא שרציתי בזה אבל היתי חייב),בקיצור בסוף הקשר בת דודה שלי שכנעה אותה לעבור ליחידה שכורה כדי להיפטר ממנה בטענה "שאני יתגעגע ויבוא לגור איתה" היא כמובן בלעה את הפיתיון ועזבה ומשם לא עניתי לה כבר לטלפונים וכשפגשתי אותה לבסוף דחפתי אותה וקיללתי אותה לאחר מכן בפייסבוק שלה וכל העולם ראה.עכשיו הבעיה שלי היא זה שעכשיו אחרי המון זמן אני רוצה לחזור אליה כי הבעיה היתה בי לא התקדמתי לאן שהוא בחים דווקא עכשיו שמצאתי עבודה קבועה,קיבלתי ירושה מהסבא שלי ויש לי כסף ועבודה קשה לי בלעדיה,גם התחלתי לאהוב אותה מה שכבר מת לפני בערך שנתיים וקם לתחיה עכשיו.ניסיתי להתקשר אליה היא לא ענתה וכששלחתי SMSים היא כתבה לי שהיא כבר לא אוהבת אותי,שלחתי לה זר וורדים עם מכתב בהתנצלות ובקשה לחזור אליה ולא קיבלתי תשובה אבל היא העלתה תמונות עם הוורדים חלק מחברי ומהמשפחה אומרים שזה סתם וחלק מהחברים אומרים לי שאם היא קיבלה את הזר כנראה נשאר בה רגש אוהב כלפיי האם זה נכון? ומה עלי לעשות כדי ךהחזיר אותה אחרי שהשתנתי ונהיתי אדם רגוע לא כועס עובד ומחזיק את עצמי מה אני יעשה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות
חגי27/12/2011*הכוונה העלתה תמונות עם הזר שקניתי לה ללפייסבוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חיב עצה ! - תגובה
מוניקה הרשקוביץ27/12/2011חגי יקר,
אני יכולה להבין לליבה של בת-זוגתך לשעבר, ואני מניחה שגם אתה יכול להבין אותה. התנהגותך כלפיה בעבר, כאשר היית במצוקה, הייתה לא מכובדת ולא מכבדת בלשון המעטה. פגעת באמונה, בגדת בה, שיקרת לה, קיללת אותה והדפת אותה, כלומר התנהלת מולה באלימות פיסית ומילולית גם יחד.
נראה לי שיהיה קשה עד בלתי-אפשרי להחזיר את הגלגל לאחור או לשכנע אותה שאתה אדם אחר לחלוטין היום. ובכל זאת, עד אשר לא מנסים לא יודעים...לכן, בראייה שלי, הדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות, לעת עתה, הוא לנסות לשוחח עימה ולקבוע עימה פגישה. בפגישה תוכל לנסות ולשכנע אותה שאתה באמת אוהב אותה, מתגעגע ורוצה בה כבת-זוג. בפגישה פנים מול פנים הוא תוכל לנסות לחוש אותך ולהתרשם מכנות דבריך.
עליך להביא בחשבון שהיא מאוד פגועה ולחלוטין לא סומכת עליך ואולי אף חוששת ממך, לאור התנהלותך בעבר. כמו כן, עליך להכין את עצמך לאפשרות שהיא תעלה שאלות לגיטימיות כמו, "היום אתה נמצא במקום אחר, טוב לך ואתה רגוע. מה יקרה אם בעתיד שוב תקלע לקשיים? איך תנהג אז?"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)