מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קינאההדס29/12/2011
שלום אני בת 21 נשואה + ילדה לבעל מדהים ומיוחד במינו עוד כשהייתי רווקה אבי בגד באימי בגידה קשה ביותר והם התגרשו המצב הזה הפך אותי לקנאית כלפי בעלי בצורה אובססית ולפעמים חולנית עוד כשהכרנו הבהרתי לו שאני קנאית כתוצאה מטראומה ושישתדל להבין הוא באמת מגלה הבנה גם כשהדברים קטנוניים וטיפשיים לפעמים אני מנסה להסתיר את הקינאה שלי וזה לא הולך אני יודעת שהוא מדהים ואוהב אותי ובחיים לא יבגוד אבל זה לא עוזר זה לא מתוך שאני חושדת בו פשוט קינאה בינתיים הוא מגלה הבנה וסבלנות אבל אני פוחדת שיימאס לו מיזה ואני גם רוצה להשתחרר מה אפשר לעשות כדי לפתור את המצב הזה? ד"א אני אישה ממש יפה ומושכת כך שזה לא בא מרגשי נחיתות טני אוהבת את עצמי ואת איך שאני נראית וגם בעלי
אודה לעצה אני נואשת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קינאה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ29/12/2011הדס יקרה,
נראה כי לבגידה של אביך באמך הייתה משמעות רבה גם עבורך, הרבה מעבר לעצם הבגידה במובן הפיסי. אביך בגד ושבר הרבה יסודות ומוסכמות עליהם התבססה אמונתך לגבי זוגיות, חיי נישואין וחיי משפחה. הרבה ערכים בהם את מאמינה ועל פיהם את חיה נופצו, ערכים כמו אמון, נאמנות, יושר, יושרה, כנות, פתיחות, משפחה וזוגיות. הבגידה הזו, על כל משמעותיה, חרטה בקרבך חריטה עמוקה שהזמן לא יכול להוות ה"רופא" היחיד עבורה. הקנאה העזה אשר את חשה היא כנראה דרכך לנסות ולהגן על עצמך, כדי שדבר כזה לא יקרה גם לך. למרות שבאופן הגיוני את יודעת שנישאת לאיש ראוי, אמין, פתוח, כן ואוהב, וכפי שציינת מדהים, את לא מצליחה להתגבר על הצורך/דחף לדעת תמיד ובכל רגע שהכל בסדר. מאחר וצורך זה חזק ממך אני חושבת שנכון יהיה לפנות לאיש מקצוע אשר יוכל לסייע בידך ראשית למגר את חששותייך ובשלב השני למתן את קנאתך.
בכולנו קיימת תכונת הקנאה, במינונים שונים. כתוצאה מהחוויה אותה חווית בעברך (גם אם לא באופן אישי, לא את היית הנבגדת) תכונה זו אצלך קיימת במינון מאוד גבוהה. אני מאמינה כי איש מקצוע יוכל לתת לך כלים להתמודד נכון עם המינון העודף בעזרת חוזקותיך, עוצמותייך ויכולותייך שלך, כך שבעתיד כאשר הקנאה "תרים את ראשה" שוב תדעי כיצד להתמודד נכון עם המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)