מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסיםג03/01/2012
שלום רב,
אני בן 30 ונמצא בזוגיות של יותר מחודש. יצאנו למספר לא מבוטל של דייטים והכימיה ממש טובה - אנחנו נהנים ביחד, מתנשקים, הקשר ממש זורם. מה שכן, עוד לא הגענו לשלב יחסי המין ובגלל שאני כל אוהב את הקשר שנוצר בינינו, אני מפחד לעשות צעד פזיז שעלול להרחיק אותה ממני. אולי זה מוקדם מידי בשבילה עדיין? מה עליי לעשות? להעלות את הנושא, לחכות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להגיד לה שאתה חושק בה
דורית כהן04/01/2012ג יקר, לדעתי עליך להביע את רגשותיך ואת רצונותיך - כמובן לא בצורה בוטה. אבל אישה אוהבת לשמוע שרוצים אותה ומשתוקקים אליה ולגופה. כל עוד אינך לוחץ אלא מביע את המשאלה שלך ומעביר לה את המסר שחשוב לך שזה יהיה הדדי מבחינת הרצונות שלה - הכל בסדר.
יש גם דרך לעשות זאת בהדרגתיות, פיזית - פשוט להתחיל ללטף אותה תוך כדי התנשקות, ולראות מה מתאים לה ולעצור כאשר לא נוח לה. ואז אפשר להגיד לה - אני רוצה להתקדם ואת מאוד מושכת אותי, אבל אם לא מתאים לך - נעצור בשלב הזה עד שתרצי להתקדם.
עליך לדעת שיש חשש שאם אינך מעלה את הנושא - היא עלולה לחשוש שמא אינה מספיק מושכת עבורך, אם אינך מביע את רצונותיך להתקדם שלב. וממקום כזה היא עלולה לא ליזום התקדמות בעצמה.
אם אינך יוזם התקדמות - היא גם עלולה לחשוב שיש לך בעיות בתחום המיני. רוב הנשים מצפות שהגבר יעשה את הצעד הראשון ונוח להן שהוא מראה להן שהוא חושק. זה לא מאיים, זה מחמיא.
יש רק יוצא דופן אחד - במקרה שיש לה בעברה התנסויות טראומטיות בתחום זה - תגובתה עלולה להיות מסתייגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחמד לדעת
אני25/07/2012נחמד לדעת שגם בגיל 30 לא ממהרים למיטה
אבל עליי לציין שזה נשמע עם כמה שזה רומנטי גם קצת תמוהה
אתם חודש ביחד ולא יזמת שום "מהלך"?
שלא תחשוב שאתה רק ידיד ולא מעבר...
נשמע שאם אתם יוצאים ויש קשר והכל אז זה לגמרי בא מתוך הקשר הסקס
פשוט לך על זה, ואם אתה בכלל רוצה להיות חמוד, לצערי ,אני אומנם צעירה ממך אבל
אני זו שהייתי רומנטית בקשרים שלי, תכין את החדר תשים מצעים מבושמים וגם קצת נרות ומוזיקה ולפני זה או בילוי רגוע או ארוחה שתבשל, קשה לי עם אלה שלוקחים סקס כסתם עוד משהו, אם כבר אז בהתחלה בפעם הראשונה שיהיה מיוחד (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)