מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עם כמה גברים שכבתיבת 2213/01/2012
עד לפני שהכרתי את חבר שלי שכבתי עם 30 גברים. עכשיו חבר שלי רוצה לדעת עם כמה גברים שכבתי מה אני אמורה לענות לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 22-
בני13/01/201231
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה50/50...מה אתם חושבים?
דורית כהן15/01/2012שאלה לא פשוטה.
מצד אחד, זה החיים שלך והבחירות שלך, והיה עדיף שהוא יכיר אותך באופן אמיתי ולא מזוייף, ללא צורך בהעמדת פנים מצידך ובהסתרה. כעקרון לא בריא להסתיר סודות במערכת יחסים.
מצד שני - נדמה לי שידיעה כזאת עלולה להרתיע ולהבריח חלק מן הגברים.
אלא שאם תסתירי עכשו, ותגלי לו על כך ברגע של אינטימיות גבוהה בשלב מאוחר יותר של היחסים שלכם, או ברגע של איבוד שליטה עצמית או כעס - זה עלול לפגוע קשות באמון ואף להוריד את המשיכה שלו כלפייך.
כמו כן - האם מישהו מחברייך או חברותייך יודעים על כך? עלולים לחשוף זאת?
אכן דילמה לא פשוטה...
גם כאן הייתי מבקשת ממשתתפים אחרים להביע את דעתם.
לי עצמי אין תשובה לכאן או לכאן. זה מה שנקרא 50/50...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף מעשה במחשבה תחילה.
צדקנית17/01/2012שכבת עם 30 גברים? היית שלמה עם זה? זה מי שאת.
FACE IT
מישהו לא מקבל את זה? זבש"ו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 22
המתוסכלת23/01/2012היי , בשום פנים לא להגיד עם כמה, כנראה שהבן אדם הזה טיפוס קנאי, ולא ישכח לך שנים ובכל הזדמנות יזכיר ויפגע בך וילווה אותו שנים גם לאחר החתונה ידאג להזכיר.
תאמיני לי מדברת מתוך ניסיון מר, היום אני נשואה לאותו אדם שיודע להזכיר ולפגוע ולא טורח להגיד שהייתי פרוצה.
בשום פנים לא,הוא לא חייב לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימרי את החוויות לעצמך.
jim28/01/2012לא הייתי ממליץ לספר לו על כולם
וחוץ מזה אם את חשובה לו עברך המיני לא צריך לעניין אותו
יותר חשוב עתידך עמו.
תנסי להתחמק באלגנטיות, הפעילי את קסמייך הנשיים
ותעברי לנושא הבא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)