מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • מבולבלת
    יובל בר
    21/01/2012

    שלום, ברצוני לשתף במשהו ממש מוזר שקורא לי.
    אני בת 18 וקצת, עדיין לומדת בתיכון ואף פעם לא היה לי חבר רציני רק כל מיני קטעים שנמשכו לא יותר מחודש.. ביניהם היו בני גילי וכמה גדולים ממני ב3-4 שנים.
    הקטעים האלו לא היו יותר מאשר לצאת להיפגש ולדבר.
    הבעיה שלי היא כשסתם אני מתחילה לדבר עם מישהו ישר אני רואה לאן כיווני השיחה מתקדמים וברוב הסיכויים לא תתחיל סתם לשיחה לצורך ידידות.
    תמיד אני נהיית מחושבת מידי איך אני אענה לו לעומת איך שהוא ענה מה להגיד מה לשדר וכדומה, אני מתלהבת מהדיבור איתו מראה את התמונות לחברות, מדברת עליו ומתייעצת איתו עם חברותיי ואז לאחר זמן מועט פשוט יורד לי ממנו ולא ככ יפריע לי שלא נדבר ואני לא מחכה להודעות או טלפונים ממנו והכל חוזר לקדמותו ויצא שסתם התלהבתי, הראיתי דיברתי ולא קרה שום דבר. לפעמים אני גם חושבת לאחר מכן שזה בכלל לא הטעם שלי ואני לא נמשכת אליו. השאלה היא אם אני אמורה להרגיש משיכה ישר או עם הזמן אחרי דיבורים ופגישות? אם אני צריכה לחשוב עליו כל הזמן לצפות להודעות ולהתרגש כשהוא שולח הודעה או שזה אמור לבוא סתם בטבעיות? והאם אפשר בבקשה להסביר את התופעה כי זה לא שאין לי קטעים עם בנים פשוט אף פעם לא יוצא מהם משהו וזה איכשהוא תמיד בגללי.
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • משהו נוסף,

    יובל בר
    21/01/2012

    וזה לא שאין לי צורך בזה, תמיד כשאני רואה זוגות אני ממש מקנאה ואני מדמיינת ככה ורואה את העתיד שלי עם מישהו. בנוסף אם כבר עתיד, תמיד מי שאני יוצאת איתו או מדברת איתו, אני מדמיינת שאנחנו כבר חברים ואנחנו נפגשים וחיים יום יום ואז ככה אני רואה אם זה מתאים אם אני רוצה בזה וכו ואני יודעת שזה ממש לא אמור להיות כך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • הכל בסדר, לשחרר :)

    עדי בדיחי
    23/01/2012

    שלום מבולבלת,

    קראתי את מה שאת כותבת, להערכתי לא מדובר במשהו מוזר. את בגיל כזה שמנסים הרבה, והגיל הזה בעיקר משמעותו היא חיפוש עצמי- מה אני רוצה, מה אני אוהב, מה לא, למה אני נמשכת ולמה פחות. וזה יכול גם להשתנות תוך כדי אירועים או תקופות בחיים. אין ממש כללים האם זה נורמלי או לא, האם זה מקובל להרגיש כך או אחרת או לא.

    פרפרים והתרגשות יכולים לבוא ממש מיד, ויכולים לבוא גם אח"כ לאחר היכרות עם האדם שמולך- לגלות עליו צדדים שלא ראית בהתחלה, משם דווקא מגיעה ההתרגשות והציפיה לפגוש אותו.

    אם בחור "לא עושה לך את זה", ויורד לך ממנו מהר- כנראה שזה לא מתאים. פשוט עוד לא מצאת את הפרטנר שלך. זה לא אומר שמחר מחרתיים לא תמצאי :) מה שכן הייתי ממליצה לך לא לחשוב על כל מילה ועל כל ניסוח שתגידי- תזרמי, תשתחררי, יתכן וזה מה שמפריע לקשרים להתקדם- הבקרה העצמית המוגזמת של איך לומר, מה להגיד, איך זה ישמע. אדם שנפגש איתך מעוניין להכיר אותך ואת מי שאת. אם תחשבי על כל ניסוח ועל כל מילה ואיך זה יתפרש- את לא תהיי ממש "את", אלא משהו אחר, לא "שלך" וזה ישודר החוצה. נסי לזרום, ותראי איך תרגישי.

    לגבי זה שאת מדמיינת איך תהיו זוג בעתיד וכו'- לדעתי זאת חשיבה בוגרת ביותר, את לוקחת אחריות ואת בודקת עם עצמך האם בעתיד את רואה אותו איתך. הרבה פעמים זאת אינטואיציה- תפתחי אותה, זה יעזור לך גם בהמשך. גם פה אני חושבת שאת מתנהלת נכון. תאפשרי לחיים לזמן לך את האנשים והאירועים - כל השאר יבוא בזמן שלו.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו