מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני מיואשת תעזרו לי לא יכולה יותרדנה05/02/2008
שלום יש לי בעיה אני 5 חודשים נשואה ולפני זה היינו 3 שנים ביחד הימים אחרונים אי אפשר לסבול את בעלי כל בוקר לפני עבודה הוא צועק עליי ועושה פאניקות כאלו שאי אפשר לסבול בגלל שאיך אני מתלבשת. בעייניו הכל פתוח לעומת ששום דבר לא פתוח אפילו אני שואלת אנשים ואמא שלו והם אומרים שלא פתןח לדוגמא שלשום לבשתי חולצה מאוד חמודה סגורה והוא קם בבוקר והתחיל לעשות לי כאלו צעקות וסצינות שהתחלתי לבכות רבנו איתו מאוד כי אני אמרתי לו שלא לבשתי שום דבר פתוח בערב כשהוא בא מעבודה הוא ביקש סליחה אני סלחתי לו לעומת שקצת התנהגתי בקרירות אליו, עבר יום..... ובבוקר קמתי לעבודה הוא עוד הפעם התחיל לצעוק לדבר איתי לא יפה עוד הפעם התחלתי לבכות אני מרגישה זוועה.מה עלי לעשות בעבר אולי לבשתי קצת יותר פתוח אבל עכשיו אני פוחדת בכלל משהו ללבוש מה עליי לעשות אני חושבת להתגרש כי אני כל הזמן בוכה- וכשאני בוכה הוא אומר לי למה את בוכה לא צריך, אני לא יודעת ממה זה נובע. הכל טוב אנחנו שנינו עובדים הוא עובד , לומד, אני מכינה אוכל עושה הכל שירגיש טוב משתדלת להיות הכי טובה שאפשר אבל בכל אופן אני נשארת הכי רעה.מה עלי לעשות אני לא יכולה יותר כשאני אומרת לו שהוא חולה ושהוא צריך עזרה הוא אומר לי שאני חולה הוא לא רואה שיש לו בעיה. אני כל הזמן צריכה לקבל אישור שלו מה ללבוש אני מקבלת כאלו צעקות על כלום לא עשיתי שום דבר רע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלך צריך טיפול פסיכיאטרי. דחוף!
תמרה05/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל מקרה עליכם לגשת לייעוץ
דורית כהן05/02/2008לדנה המיואשת, ממה שאת מתארת זהו מצב מאוד בעייתי שאי אפשר להתעלם ממנו. אבל, שימי לב, בעיני יש כאן שלוש אפשרויות:
1. יש קצר בתקשורת שלכם וכל דבר שאתם אומרים אחד לשני נתפס כחמור ומוגזם ושניכם נפגעים. זה דורש ייעוץ זוגי.
2. בעלך איבד קצת קשר למציאות והוא זקוק לטיפול פסיכולוגי באופן אישי.
3. את (תסלחי לי) מגזימה בתגובות שלך ואת זקוקה לטיפול אישי.
אני חושבת שאם תיגשו יחד - לפסיכולוג שעוסק גם בייעוץ זוגי, הוא יידע לשים את האצבע ולהנחות אתכם איפה לקבל את העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע כמו בעל מתעלל
ל10/02/2008לי זה נשמע כמו בעל מתעלל. זה מתחיל בשליטה על מה מותר לך ללבוש וצעקות ונסיון לגרום לך להרגיש לא בסדר ו"רעה" ויכול להגיע אף להתעללות פיזית כמו מכות או כמו לאסור עליך לצאת מהבית בלבוש מסויים או לאסור עליך לדבר עם אנשים מסויימים. שמעתי על מקרים שלפני הנישואין הכל "ורוד" ואחרי החתונה הבעל מראה את פרצופו האמיתי, ברגע שיודע שאת "שלו" . עצתי היא היזהרי! לפני שיהיה מאוחר מידי. לפני שיהיו ילדים וכבר לא תוכלי לעזוב מבחינה כלכלית. את לא צריכה לבכות כל יום. זה לא מגיע לך. לאף אחד אין זכות להגיד לך מה ללבוש את כבר ילדה גדולה. את מנסה לרצות אותו ומכינה לו אוכל וכו' ועדיין הוא גורם לך להרגיש לא בסדר. בוודאי שאת לא צריכה לחיות כך. בעלך אמור להחמיא לך על איך שאת נראית ולמה שלא יכין לך אוכל אם שניכים עובדים?... בקיצור לדעתי בידקי עם גורמים אובייקטיבים אם אכן תגובתך אינה מוגזמת כפי שנכתב לך כאן ואם זו אכן הוא שמגיב בצורה לא כל כך שפויה ואם זה הוא בירחי ומיצאי לך מישהו שלא ינסה לגרום לך להאמין שאת חולה ולא בסדר אלא יגרום לך לחייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה14/02/2008תודה רבה על התגובה. כתבת דברים מאוד נכונים שעזרו לי להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)