יש לי שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה
    דיקלה
    22/01/2012

יש לי חבר כבר 4 חודשים ואני אוהבת אותו אני יודעת שגם הוא אותי אבל יש מיקרים שמאוד מפריעים לי שיש לו הרבה פעמיים חוסר חשק לצאת לבלות בכל מני מקומות ולקדם את הקשר, הבילוי היחד שהוא מוכן זה סרט או מסעדה וזה קשה לי ושאני מנסה לדבר איתו על דברים הוא עונה 'לא יודע' מישו יכול בבקשה לייעץ לי ולומר ךי מה עלי לעשות כי בסך הכל אנחנו אוהבים וגם שניסינו להיפרד זה לא הלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קידום הקשר

עדי בדיחי
    22/01/2012

הי דיקלה ובוקר טוב,

אם המטרה היא לקדם את הקשר, אזיי שלא מדובר רק בבילויים. השאלה היא מה מפריע לך- האם תחומי עינין הקשורים לבילויים משותפים- הם אלו שמהווים לדעתך בעיה, או קידום הקשר מבחינת תקשורת, תחומי עינין, הקשבה, שיחות וכו'.

אם מה שמפריע לך הוא שהבחור "מצומצם" יחסית -אוהב ללכת רק לסרט או למסעדה ולא הרפתקן גדול- נסי אולי ללכת על דברים שגרתיים יותר כמו פיקניק בחוץ, טיול, צימר (לשבור שיגרה) וכו'- אבל להערכתי את זו שתצטרך ליזום את זה. אם הוא לא מעוניין אז כנראה שזה אופיו ותצטרכי לברר עם עצמך עד כמה העינין מפריע לך- האם את בכל זאת רואה בו פרטנר טוב, למרות השוני הזה ביניכם.

אם מה שמפריע לך הוא "חוסר תזוזה" של הקשר, ז"א, את מרגישה שאת זקוקה לבילויים פחות שגרתיים- כדי לעורר משהו בקשר ולהרגיש אותו "חי", נסי לאתר את מקור הבעיה. מה בדיוק מפריע לך, האם תוכלי להרגיש חופשיה לשתף אותו. יתכן והוא פאסיבי יותר מטבעו וזו הסיבה לתשובה "לא יודע", זה קורה אצל הרבה מאוד זוגות- צד אחד מפעיל יותר, יוזם יותר, בעוד צד אחר מופעל ומחכה שהשני יזום. שוב, העינין הוא לבדוק עם עצמך האם למרות השוני הזה את בכל זאת אוהבת ורואה בו שותף להמשך.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו