מתוסכלת מאד מהבעל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת מאד מהבעל
    אישה
    05/02/2008

אנחנו כבני 50. בעלי חולה כסיבוך של שפעת. חומו ירד. והרופא אסר עליו לעבוד שבועיים (שבוע חום ושבוע הוא כבר בלי חום), אני תומכת בו בכל. לפתע קם מהמיטה, אומר שצריך את השקט והמנוחה (בבית אין רעש ואין ילדים קטנים) ולא מסוגל כבר להיות בבית ולהוריד מהלחץ של העבודה שלא התווסף לו כשיחזור, חזר לעבודה למשך 3 שעות למרות שהוא חלש מאד, ולמרות סירובי. אמרתי לו שאם רוצה תעסוקה, יש בבית משהו לעשות בישיבה עם ניירת שביקשתי ממנו זמן רב שהוא דחה אותה. לי יש הרגשה שהוא מעדיף לתרום ולעזור בעבודתו מאשר לעזור בבית. שאלתי אותו בצחוק האם ההתגעגעת לבחורות בעבודה, העבודה הרי תחכה לך שתבוא. אז הוא העדיף לנסוע לעבודה (שהוא קרוב לבית) מאשר לגמור פיגור בעבודה של הבית ( שזה רק ניירת ולא כרוך בעבודה פיזית קשה). אני מרגישה תסכול וגם כשהיה בריא תמיד היתה לי ההרגשה שהוא משקיע מכל הבחינות מחוץ לבית, באנשים, אמפתי מאד לעובדים (לפי טון הדיבור שלו בשיחות הטלפון עם העובדים שלו בעבודה שהוא מאד שונה לסגנון הדיבור איתי, שאיתי הוא מדבר קצר מאד, וללא חיוכים). שאלתי אותו בעבר וטוען שאין לו כלום נגדי, אך בכל זאת אני סוחבת תמיד את ההרגשה שאחרים וגם עכשיו שהוא חולה הם בעדיפות עליונה, גם בפלפון איתי הוא רציני ולא כזה אמפת כמו עם האחרות בעבודה שלו. עצוב לי מאד. פשוט עצוב. ואני לא אישה רעה, ולא מכשיפה ולא נודניקית. האם כדאי גם לתת לו את אותו היחס, כשהוא שוכב בבית, לבלות אצל שכינות, אצל חבירות ושיהיה לבד, בודד, כמו שאני תמיד מרגישה לצידו?, מה יתן לו להיות בערך שעתיים בעבודה ולא לנוח בבית לפי הוראת הרופא. אני מרגישה פגועה, מתוסכלת ומבפנים אני מאד חשדנית, למרות שהוא יום יום מגיע הביתה מעבודתו.
    מה יש לכם לומר לי, אני במצוקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת מאד מהבעל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגעתם לשיעמום בזוגיות. נסו לגוון

תמרה
    05/02/2008

נראש שבעלך משועמם בזוגיות ואין חידושים ובגלל זה בורח למקומות שבהם יעניין לו. תיזמי יציאות לבילוי משותף, חפסי תחומי עניין משותפים ובעיקר שיחה רגועה שם תאפשרי לו לדבר בלי שיפוט ושיוציא מה חסר לו בבית שידבר בכנות. איך נראה לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתה של דורית כהן

אישה
    05/02/2008

חשוב לי גם דעתה של דורית כהן, תודה רבה על התמיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מנוס מאשר ייעוץ

דורית כהן
    05/02/2008

שלום לך,
    השהות של בעלך בבית יצרה מצב מוקצן שבו יצאו לאור דברים שכבר היו ביניכם שנים רבות, מן הסתם. מערכת היחסים שאת מתארת זקוקה לניעור. הסגנון המזלזל הזה שהתקבע אצלו כלפייך גורם נזק לשניכם וגם לא טוב שהילדים אפילו שהם כבר גדולים - יחוו אותו. את אומרת שיש לבעלך את היכולת לשוחח עם אנשים אחרים בהמון עדינות ואמפטיה אבל כלפייך הוא חסר סבלנות. צריך לבחון מה עושה את התקשורת שלכם לבלתי נעימה לשניכם, ולראות האם ניתן לשנות משהו במערכת היחסים ובתקשורת. אינני יכולה לעזור יותר ממה שהצבעתי עליו. זה דורש עבודה של יועץ זוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו