נשואה טריה ורע לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשואה טריה ורע לי
    גלית
    09/05/2007

הי
    אני בת 24 נשואה חצי שנה מתרבות שמרנית אצלנו נהוג לגור אצל ההורים עד החתונה ועכשיו אחרי חתונה עברתי לגור עם בעלי בן 37 אביו חולה אלצהיימר במצב מתקדם שאפשר להגיד גר איתנו בבית (יש לנו מטבח משותף עם הוריו)ולא כל כך ידעתי על זה בהתחלה הוא היה אומר שאביו מתעקש אם הוא רוצה משהו ב4 חודשים ראשונים מצבו עוד היה סביר כיום ממש מזעזע . גם לא מתכוונים לאשפז אותו בבית אבות כי אסור בדת ושנית מרחמים עליו כי היה טוב מאוד לילדיו ואשתו לפני המחלה.כיום לא נותן לאשתו לישון לא בלילה ולא לנוח ביום מבקש ללכת לת שלו או בן שלו הנשואים באמצע הלילה או ב12 ,1 בצהריים וכשלא נותנים לו משתולל ממש.לפעמים כשהוא במצב סביר הוא טוב ואומר מילים יפות ואומר תודה לאישתו שמגישה לו אוכל "את אישה טובה" אני אישית אוהבת אותו גם אך המצב מאוד קשה לי.
    בעיקרון התחלתי ללמוד במכללה שקרובה לאזור מגורים של ההורים שלי ואני בתקופת לימודים אצלם 5 ימים בשבוע ורק סופי שבוע עם בעלי בבית,כל פעם כמעט שאני חוזרת הביתה אני בוכה בלי שהוא שם לב,מה שגם לא הצלחתי כ"כ להתרגל למקום החדש וגם אין לנו זוגיות נורמלית בכלל אנחנו כמעט ולא יוצאים לבלות (הכוונה למסעדה ,פיקניק,בית של חברים שלו ונשותיהם) 99% מהזמן מתנהגים כמו מטפלים סיעודיים של אביו,כמובן שאני גם מרחמת על אימו שהיא לא כ"כ צריכה אך היא מאוד טובה אליי ולבעלה ועוזרת לה בניקיונות,קניות,קניית תרופות וכו..אך בקשר לחמי אני לא יכולה לעשות הרבה הוא משתגע ואז בלתי ניתן לשליטה ,כרגע מנסים לסדר לו מטפלת או אפילו עובדת זרה הבעיה שהמצב הכלכלי שלנו לא בדיוק מאפשר.
    אני ובעלי בקושי שוכבים פעם בשבועיים או 3 שבועות מה שמאווווווד קשה לי ,אפילו שאני חוזרת הביתה סופי שבוע לא מקבלת יחס של נשואה טריה אנחנו גרים ביחד כאילו נשואים לפחות 20 שנה ככה ההרגשה שלי ,הוא יודע את הרגשתי בקשר לסקס אך אומר שזה זמני ושהוא במצב כזה לא מסוגל לחשוב על סקס בכלל,הקטע שגם בהתחלה כשמצב אביו היה טוב בהרבה יחסי המין שלנו היו רק פעם בשבוע ועוד הוא אמר לי לפני חתונה שהוא אוהבה סקס וחזק כמו בן 18 בקטע הזה,אני מרגישה שרומיתי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואה טריה ורע לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך....

גלית
    09/05/2007

כמו כן יש הבדלי טמפמנט ביננו אם הוא רוצה לעשות משהו לא עושה באותו רגע אלא מחכה שעה שעתיים אני איך שבא לי הרעיון לראש,גם קניתי אזיקים בחנות למטייל לפני חתונה ובחנות מין קניתי כיסוי עיניים והוא אמר לי שלא מסוגל לעשות דברים כאלה.כמו כן למשל אני מוצצת לו ונותנת לו לגמור לי בפה וגם לא יכפת לי למצוץ אחרי שמרחתי שמן על האיבר שלו והוא אומר שלא מסוגל לעשות דברים כאלה.
    מאוד קשה לי במצבי אני מסתכלת על זוגות טריים ונדמה לי שהם נהנים הרבה יותר ממני מצד שני אני מבינה שלבעלי יכפת מאביו וקשה לו לראותו ככה,איך מתדרדר וגם לי זה קשה.
    הקטע הוא שגם אימי חלתה במחלת נפש כשהייתי בת 15 היה לה מחלת ניקיון כפייתית הייתה רוחצת ידיים מילייון פעם ביום ויצאו לה פצעים,היתי נאלצת לכבס 5 ק"ג כביסה למרות שקנינו מכונת כביסה חדשה כי הייתה נגעלת מהמכונה באופן כללי הייתה נגעלת מכל דבר בבית היו ימים שהיתה מכריחה אותי להתקלח במים קרים כי היתה חושבת שנגעתי באיזה שולחן או שטיח בבית,היא הייתה לוקחת תרופות פסיכיאטריות והחלימה אחרי 5 שנים היו ימים שהיתה אומרת לי חבל שנולדת בגללך חליתי למרות שרוב הזמן תמכתי בה לאורך המחלה.
    לאימי קשה שהתחתנתי ועברתי לגור בכפר די מרוחק כי אני בת יחידה יש לי אח שצעיר ממני בכמה שנים.
    מאוד קשה לי עם מצבי כרגע,הולכת לפסיכולוגית במכללה אך לא מרגישה כל כך שיפור ,כל המצב בבית משפיע עליי לרעה כשבעלי לא שוכב איתי בסופי שבוע כשאני בבית ממש יושבת ובוכה,אני מרגישה לא נאהבת,הוא באפן כללי בחור שמכבד אותי מדבר אליי יפה וגם התחתנו מרצון ה שחשוב לי לציין.
    מה עושים? מדוכאת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי גישה במיניות, הפחתת חרדה

דורית כהן
    09/05/2007

גלית היקרה, אכן מצב ביש. רק נישאת, עם כל הציפיות הטבעיות שישנן, וכל כך הרבה אכזבות. אני מתארת לי שגם בעלך מבוהל כהוגן, כי אביו הידרדר במהירות, ואישתו החדשה מפתיעה אותו בגישה מאוד משוחררת למין. האם יכול להיות שהוא לא ציפה להיותך כה נועזת, וזה מכניס אותו ללחץ נוסף על הלחץ של אביו? אני מציעה אם זה אפשרי שתיקחו קצת ייעוץ אולי אפילו חד פעמי, כדי לתתחילו לשתף אחד את השני בבעיותיכם ולתמוך זה בזו. את מדוכאת כי מה שקורה הוא בניגוד לכל הציפיות שלך, וזה מתסכל אותך. אבל לפעמים מחלקים לנו קלף לא מוצלח בחיים, וזה יכול לשמש לנו שיעור חשוב. יש לך הזדמנות לעזור לבעלך לעבור את התקופה הקשה הזו ולתמוך בו. כרגע את מרגישה שאת זקוקה לתמיכה אבל אין ספק שהוא גם זקוק. תראי אם את יכולה להרגיש אליו אמפטיה, "להיכנס לנעליים שלו" ולחשוב מה עובר עליו, לתת לו את ההרגשה שאת מבינה מה עובר עליו. זה יכול לקרב ביניכם. לגבי התחום המיני, הוא יותר שמרן ממך, אז התאזרי בסבלנות, נסי אולי ליישר קו על מה שמתאים לו בתחילה, כדי שהוא ירגיש יותר נינוח. יש לי הרגשה שהוא ממש במתח - עם איזה רעיון חדש תבואי כל פעם ולכן הוא נמנע בזמן האחרון. חשוב שתעברו חווייה מינית מתקנת, נינוחה, שמרנית, שבה הוא ינהל וישלוט בעניינים, כדי שהוא ירגיש קצת יותר חזק. אחרי כמה פעמים כאלה, לאט לאט, תרחיבי את הרפרטואר, התאזרי בהמון סבלנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו