מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בהמשך לשאלה הקודמת על הביטחון עצמיהדס25/01/2012
יש נקודה נוספת שחשוב לי ללבן:
כשאנחנו עם חברים, משפחה ואנשים צוחקים על חשבונו במרומז או שלא במרומז הוא נוטה שלא להגיב כתוצאה מהחוסר ביטחון שלו ואני מייד קופצת להגנתו ותוקפת, האם זה בסדר או שעדיף שאחכה שהוא ילחם למען עצמו?
לפעמים כשהוא ננזף בעבודה או כשאנשים מסתכלים עלינו בהלם כתוצאה מההיפוך ביננו עולה בי מחשבה אולי באמת הייתי צריכה לקחת גבר אחר מוצלח ויפה יותר כפי שציפו כולם למרות שאני מאוד אוהבת אותו ואנחנו מסתדרים מצוין ומגדלים ילדה באושר, האם המחשבות שלי צודקות? האם זה מראה על סדק באהבה או באימון שלי בזוגיות? מייד כשעולות לי שאלות כאלה אני משתיקה אותם ואומרת לעצמי שטוב לי איתו מאוד והוא בעל מדהים וזה מה שאני צריכה וזהו, זה בסדר או שזה הדחקה לא בריאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לתגובתי הקודמת
מוניקה הרשקוביץ25/01/2012הדס יקרה,
בראייה שלי, זוגיות הינה שותפות לכל דבר. אם בעלך אינו מסוגל להגן על עצמו ולהדוף את הרמיזות המיותרות הללו, מתפקידך לעשות זאת. אני מניחה שהוא מאוד מעריך את העובדה שאת עומדת לצידו, שומרת על כבודו ותוקפת את "תוקפיו".
ציינת שאתם אוהבים, מסתדרים מצוין ושהוא בעל מדהים. עוד עולה מדברייך שגם בנושא האבהות הוא מתנהל היטב (ציינת שאתם מגדלים ילדה באושר). האם לדברים הללו אין חשיבות גדולה יותר מאשר מה שאנשים חושבים/אומרים?
החשוב הוא שטוב לכם יחד. דווקא בחירתך בו למרות מראהו החיצוני, השונה כל-כך משלך, מעידה על כך שבחירתך בו הייתה שקולה ונכונה ושבחרת בו על-סמך תכונות אופי ומבנה אישיות אשר מתאימים ונכונים לך. חייכם המשותפים מעידים יותר מכל על כך שבחרת נכון את שותפך לחיים. כאשר הבחירה נעשית על סמך מראה חיצוני היא לרוב מתגלית כשגויה...
אל תאפשרי לאנשים אחרים להשפיע על תחושותייך כלפיו. התמקדי במה שתוכלי לעשות ולשנות. קדמי את נושא הסיוע המקצועי עבורו ואת נושא הניתוח הקוסמטי, עשי למען ביטחונו כך שהזוגיות שלכם תתפתח ותצמח לצד ההתפתחות והצמיחה האישית של כל אחד מכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)