מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בזוגיותקים26/01/2012
שלום אני בבעיה ואני רק רוצה להבין מזה
יש לי בן זוג 3 שנים אני יוצאת איתו מגיל 16 ואני מאוד אוהבת אותו אבל אני מרגישה בזמן האחרון סוג של נאמס..הכל משמעם אוי שום דבר לא מרגש אותי היחסי מין לא משעשעים יותר משעממים ואני רק מחכה לרגע שמגיעים לגמירה וזהו..
אני עצבנית איתו כל הזמן הוא מעצבן אותי בדיבור בהכל..
אין לי סבלנות אליו זה בעיקר אני מדברת איתו והכל מעצבן אותי וזה קשה זה הורס והכל משתבש ,ואני אוהבת אותו מצד שני ובלעדיו קשה לי כי טוב לי איתו אבל הכל מעצבן ומעייף..
מזה יכול להיות מה לעשות ?למה יאן לי סבלנות אליו .?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בזוגיות - תגובה
עדי בדיחי26/01/2012שלום קים,
יכולות להיות לכך מספר סיבות בכל מיני כיוונים- יתכן ופשוט נמאס לך כי זהו, השתנית, התבגרת, את זקוקה למשהו אחר. יתכן שאת דווקא מאוד רוצה להמשיך את הקשר אך חסר לך אקשן- שינויים דינאמיים בקשר. יתכן שהמקור דווקא לא בתוך הזוגיות אלא משהו שאת חווית או עברת ומשפיע עלייך, בין היתר- גם בזוגיות.
השאלה היא האם המצב הפיך- האם , אם תנסי להכניס עינין בקשר (בילויים לא שגרתיים, שיתוף בן הזוג)- האם משהו ישתנה? האם, אם תשתפי אותו - משהו יקרה בתוך הקשר? או שלא משנה כמה- עדיין תחושי את המיאוס הזה במערכת היחסים.
בגדול כדאי שתדעי שבעיקר בגילאים האלו -סיום גיל ההתבגרות וכניסה לחיים עצמאיים יותר- מאוד שכיח מה שאת מתארת. בגילאים האלו אנו מתגבשים ומעצבים את הזהות שלנו, הכוללת בין היתר צרכים, חשקים, רצונות, תיכנונים לעתיד, ומחפשים את האנשים הנכונים שאיתם או דרכם נוכל להסתפק ולממש את עצמנו. יתכן ושם את דורכת ולכן את חשה את התסכול מהזוגיות.
בשלב ראשון אני מציעה לשתף אותו לעומק, ולהעביר את המסר שמדובר בחוויה משמעותית שאת חווה בזמן האחרון וכמה את מתוסכלת מזה. יתכן ותתפלאי- והוא חש דבר דומה ויחד תוכלו לחשוב על דרכים לחדש ולרענן את הזוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)