מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך זה נראהרננה28/01/2012
אנו בקשר של ארבע שנים רוב הקשר גרנו אצלי לפני חודש היינו בתהליך סופי של הסכם ממון , ברגע שפוטרתי ממקום העבודה הכל השתנה הוא קם והלך כאילו כלום, אחרי שלשה ימים הוא ניסה ליצור קשר עם אישה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריח לי כמו ניצול
דורית כהן28/01/2012רננה היקרה, צר לי מאוד על מה שקרה. זה נראה לי כמו משהו ששורשיו החלו לפני הרבה זמן, והיה חסר לו משהו לאזור אומץ ולנתק את הקשר, והפיטורים שלך היו מבחינתו "הקש ששבר את גב הגמל".
הביאי בחשבון שיש הרבה דברים שהטרידו אותו שהוא כנראה לא העלה ולא דיבר עליהם, או שאולי את לא קלטת עד כמה הם חמורים בעיניו.
בכל מקרה, את שואלת "איך זה נראה" - ומן הסתם אילו הוא היה כותב לנו את הפוסט הזה הוא היה מציג זאת בצורה אחרת - ברור שזה נראה התנהגות לא ראוייה. זה "מריח" לי שהוא ניצל אותך והתסמך עליך כלכלית וכאשר ראה שהמקור לכסף בסכנה - הוא התקפל והלך לחפש משענת אחרת. כך זה נראה על סמך המעט שכתבת. כמובן שחסרה המון אינפורמציה לגבי איכות הקשר מבחינות אחרות, ולגבי מצבו הכלכלי.
אבל - האם לא עדיף שגילית מבעוד מועד את אופיו האמיתי - לפני שמתחתנים? עם כל הצער שבדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רננה30/01/2012תודה שהקדשת מזמנך לתשובה, מצבו הכלכלי מעולה ושלי הפוך והוא היה זה שהתנה את דרך החיים הכלכליים שלנו בביתי שלי . אמרו לי לקרוא את הקמצן של מולייר ואז אוכל להבין יותר. אכן ראיתי את האמיתי באדם, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)