מחשבות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחשבות
    יואל
    06/02/2008

היי בוקר טוב לכם אני ואישתי הלכנו לטיפול אצל יועצץ אחרי זה היועצץ אמרה שהיא רוצה את אישתי שהיא תבוא פעם או פעמים בגלל שהיא כעוסה היא תחליט ואחרי זה תגיד לי לבוא אישתי הלכה היתה שעה אצלה ואחרי זה אמרה לאישתי שהיא רוצה שאני יבוא גם איתה בפעם השלישית כי מוזר לי היא היתה לקרוא לי לשיחה למה שנינו העם זה נורמלי בטיפולים?
    היחסים עם אישתי בסדר גמור אנחנו לא רבים בבית מדברים עוזרים אחד לשני אז במחשבות על זה? אנא כתבו לי
    בכבוד רב יואל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקובל לערוך פגישות אישיות

דורית כהן
    06/02/2008

יואל היקר,
    בהחלט מקובל בייעוץ זוגי שיוצרים גם שיחות אישיות עם כל אחד מבני הזוג, או לפעמים משוחחים עם אחד מבני הזוג פעמים רבות יותר, על פי הצורך. לפעמים, בתחילת הייעוץ, היועץ מתרשם שישנם נושאים ותהליכים שכל אחד מבני הזוג צריך לעבור קודם בנפרד. אולי היה נכון להסביר זאת בתחילת הייעוץ כדי שזה לא ידאיג אותך. אני מניחה שאילו היתה מסבירה זאת כבר בהתחלה לא היית רואה בכך משהו יוצא דופן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות

יואל
    06/02/2008

לדורית אוקיי מקובל על מה שאת אומרת אבל למה היא לא הזמינה אותי לשיחה איתה בניפרד ורק אותה? ואחריי זה מזמינה אותי ואותה לשיחה זה השאלה שלי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאול את היועצת

דורית כהן
    06/02/2008

היי יואל, ראשית אני מציעה שתאמר ליועצת מה מטריד אותך, זה יותר נכון מאשר שאני אעלה כאן השערות מה היו הסיבות שלה. בכלל, כל דבר שאתה מוטרד בו ויש לך שאלות לגביו - הכי נכון זה להעלות זאת מול היועצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו