מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשבותיואל06/02/2008
היי בוקר טוב לכם אני ואישתי הלכנו לטיפול אצל יועצץ אחרי זה היועצץ אמרה שהיא רוצה את אישתי שהיא תבוא פעם או פעמים בגלל שהיא כעוסה היא תחליט ואחרי זה תגיד לי לבוא אישתי הלכה היתה שעה אצלה ואחרי זה אמרה לאישתי שהיא רוצה שאני יבוא גם איתה בפעם השלישית כי מוזר לי היא היתה לקרוא לי לשיחה למה שנינו העם זה נורמלי בטיפולים?
היחסים עם אישתי בסדר גמור אנחנו לא רבים בבית מדברים עוזרים אחד לשני אז במחשבות על זה? אנא כתבו לי
בכבוד רב יואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקובל לערוך פגישות אישיות
דורית כהן06/02/2008יואל היקר,
בהחלט מקובל בייעוץ זוגי שיוצרים גם שיחות אישיות עם כל אחד מבני הזוג, או לפעמים משוחחים עם אחד מבני הזוג פעמים רבות יותר, על פי הצורך. לפעמים, בתחילת הייעוץ, היועץ מתרשם שישנם נושאים ותהליכים שכל אחד מבני הזוג צריך לעבור קודם בנפרד. אולי היה נכון להסביר זאת בתחילת הייעוץ כדי שזה לא ידאיג אותך. אני מניחה שאילו היתה מסבירה זאת כבר בהתחלה לא היית רואה בכך משהו יוצא דופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבות
יואל06/02/2008לדורית אוקיי מקובל על מה שאת אומרת אבל למה היא לא הזמינה אותי לשיחה איתה בניפרד ורק אותה? ואחריי זה מזמינה אותי ואותה לשיחה זה השאלה שלי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאול את היועצת
דורית כהן06/02/2008היי יואל, ראשית אני מציעה שתאמר ליועצת מה מטריד אותך, זה יותר נכון מאשר שאני אעלה כאן השערות מה היו הסיבות שלה. בכלל, כל דבר שאתה מוטרד בו ויש לך שאלות לגביו - הכי נכון זה להעלות זאת מול היועצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)