מבולבלת....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תודה......

הדר
    07/02/2012

אוקיי קיבלתי, אני רק לא יודעת מה אני עושה לא נכון שאני נתכלת בבעיתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת....
    ה.מ
    05/02/2012

היי

הכרתי בחור מקסים שמבולגן לא קצת, זה אומר גרוש 5 ילדים לא מאישה אחת עם חובות וכרגע לא עובד אני מאוד מתוסכלת מזה ניראה שהוא רוצה לכוון רציני והכל מתקדם מהר מאוד אני בת 45 והוא 42 אני עובדת מה אני עושה אשמח לקבל עצה בעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת....

הוספת תגובה

• היזהרי לא ליפול בקסמיו

דורית כהן
    06/02/2012

שלום לך,
    אני במקומך הייתי לוקחת את היחסים האלה ממש בזהירות!!!
    זה נשמע לי לא טוב: שימי לב לכל מיני מוקשים שמנית במשפטים הקצרים שכתבת לנו.

הוא צעיר ממך - בדרך כלל המצב הפוך. אבל אם תוסיפי לזה שיש לו 5 ילדים מנשים שונות, ושיש לו חובות והוא לא עובד - וכן העובדה שהכל הולך כל כך מהר ביניכם - זה מעיד שבוער לו להתקדם איתך. אולי כי הוא לחוץ כלכלית ואילו את ועבדת.

אנא - היזהרי לא ליפול בקסמיו!
    אםהוא כל כך מוצא חן בעינייך - היכנסי ליחסים איתו בעיניים פקוחות ושימרי על עצמך ועל כספך. אל תלווי לו כספים ואני חושבת שלא כדאי לך להכניס אותו לגור בביתך.
    עלייך לבחון אותו לאורך תקופה ארוכה - אולי שנתיים.
    האם את חושבת על ילדים ממנו? אנא חישבי פעמיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

הדר
    06/02/2012

היי לך
    תודה על התגובה
    זה לא שהוא צריך את הכסף שלי אני לא יודעת איך אבל הוא מסתדר ואבא שלו דואג לכל לא משהו שאני אוהבת, הוא מחפש כרגע עבודה הוא לא בחור עצלן אבל מה שמפחיד אותי בכל הקטע זה הילדים שכרגע הוא לא מתראה עם כולם רק עם חלקם ושלושת הנשים שיש כי החמש הם משלוש נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלהב,מתאכזב ונוטש

דורית כהן
    07/02/2012

הדר, גם זה שהוא לוקח כסף מאבא שלו וחי על חשבונו זה בעייתי מאוד.
    כמובן מערכות היחסים עם נשותיו מעידות על הרבה קשיים עם מחויבות ואחריות, ועל נטייתו לברוח כאשר מתחילות בעיות.זה כמובן רק ניחוש שלי לאור העובדה שהוא נישא שלוש פעמים. יש בו כנראה איזו תמימות. וחוסר יכולת להתמודד עם קשיי המציאות.

הוא מתלהב בתחילה - ושימי לב שזה מה שקורה לכם עכשו - אבל עד מהרה הוא מתאכזב ונוטש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו