עזרה בבקשה,

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה,
    צליל
    11/02/2012

שלום,עדי דורית ומוניקה, אני בת 38נשואה שנתיים וכמה חודשים,את בעלי הכרתי שנתיים אחרי ששכרתי דירה, הוא גם היה דייר, ונישאנו כעבור 4חודשים(היה לי בעבר חבר 5שנים שלא יצא כלום)מיוזמתי ורצון שנינו נקלטתי להריון לפני החתונה,והיה ממש כייף היחסי מין כולל בהריון לאחר הלידה ועד היום החשק לזה ירד מבחינתי, בעלי ואני אוהבים אחד את השניה מאד, והוא זורק לי לפעמים משפטים כואבים מה את רוצה שאססתכל לצד, אני לא רוצה עונה לפני שאני עונה, מצידי פעם בחודש, עזרה בבקשה, אני די צעירה שעכשיו כבר לא בא לי,(הרבה מחשבות, גם עייפות, הכל, אבל זה לא צריך להיות ככה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זו תופעה טבעית ושכיחה

דורית כהן
    12/02/2012

צליל היקרה, קורה לכם משהו מאוד אופייני: לאחר הלידה יש שינויים הורמונליים, האישה עוברת תהליך שבו כל האנרגיות שלה - פיזיות ורגשיות - מתרכזות ומופנות כלפי התינוק, וזה קורה להמון נשים שנעלמת להן התשוקה המינית.
    הבעייה היא שזה לא קורה ב"ואקום", ומצד השני יש גבר שאצלו שום דבר לא השתנה והוא רוצה סקס כמו קודם...ואז הוא מאוכזב, וכועס, ואז מתווספים רגשות אשמה אצלך, וכל נושא הסקס הופך להיות מטלה במקום הנאה וחיבור בין שניכם.
    חשוב שהוא יבין מה עובר עלייך ויוריד מן הלחץ שלו.
    ראיתי שדווקא כאשר הגבר מוריד לחץ ומפסיק ליזום - האישה פתאום מתעוררת ויוזמת בעצמה.
    במצב בו תמיד הגבר רוצה - לאישה אין מספיק זמן להרגיש מורעבת לסקס מעצמה, בצורה טבעית, וזה משבש לה את מנגנון התשוקה המינית.
    האישה גם מגלה שזו דרך להשיג כוח מול הגבר.
    טוב היה אילו הגברים היו מביינם זאת ומכינים עצמם לשלב הזה ומרפים מן האישה, ורק דואגים להחמיא לה שהיא נראית טוב ושהיא נחשקת, בלי להוסיף על כך האשמות ואיומים.
    אבל לצערי איש לא מכין אותם לשלב הזה ואיש לא מדריך אותם...
    אני יכולה להציע שהוא יקרא מה שכתבתי כאן, אולי זה יעזור לו להבין שמה שקורה לכם הוא טבעי ושכיח.
    כי הבעייה היא שכל גבר לוקח זאת אישית: הוא חשוב לעצמו - זהו! היא לא נמשכת אלי! והוא גם חושש שמעכשו זה יהיה ככה לתמיד. אז הוא עוד יותר מודאג. אם הוא יבין שזה מצב זמני ויפסיק להאשים - כל הסיבוכים שעלולים להתלוות לתופעה הזאת יהיו קטנים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו