מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסי מיןמאיה14/02/2012
אני ובעלי נשואים כ3 שנים, לפני 7 חודשים נולד הבן הבכור שלנו, הרבה דברים השתנו ואנחנו בקושי מקיימים יחסי מין, אנחנו בני 32 שנינו והקשר שלנו השתנה, אני עייפה אחרי כל היום והוא דווקא רוצה. לאחרונה התחילו אצלי גם דימומים בין ווסתיים שלא היו לי לפני זה, הרופא רשם לי גלולות פלורט כדי שאקח וזה יפסק ואני מחכה לווסת כדי להתחיל והרופא אומר שאין בעיה לקיים יחסי מין עם הדימומים האלה אבל עדיין אני לא מרגישה הכי בנוח אולי כשהם ייפסקו ארגיש בנוח. יכול להיות שזה תירוצים לא לקיים יחסי מין? ואם כן האם זה טבעי בשלב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לברר את היקף הבעיה
עדי בדיחי14/02/2012הי מאיה,
ראשית אני ממליצה לך להציג הודעה זו גם בפורום: [a href='Forums/פורום_אחרי_לידה' id=link]אחרי לידה[/a]. שם אולי תוכלי לקבל מענה נוסף לפנייתך.
ידוע כי אחרי לידה הכל משתנה, לרבות הקשר האינטימי. הבאת ילד במיוחד בכור, לעולם, מהווה משבר לא פשוט, יחד עם כל השמחה. המתחים, הגידול, ההתמסרות לילד עלולה גם להביא בין היתר למתחים בתוך הזוגיות. הזוגיות למעשה צריכה לפנות מקום לילד שהגיע, ולא פעם תחומים מתוך הזוגיות עלולים להימחק באופן זמני או להידחק.
אז קודם כל חשוב שתדעי שמה שאת חווה הוא לגמרי טבעי. מה שכן, יש לברר כמה דברים: האם לדעתך יש עוד סיבות לחוסר רצונך לאינטימיות איתו, האם ביררת רפואית מה מצבך מבחינת ויטמינים, האם העייפות מוסברת בעוד דרכים (תזונה לא נכונה וכו'). אשמח אם תוכלי לקרוא קצת גם בפורום שקישרתי אותך אליו וגם בכלל באינטרנט על התופעה- זה מאוד יקל עלייך.
בברכת הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)