יחסי מין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    מאיה
    14/02/2012

אני ובעלי נשואים כ3 שנים, לפני 7 חודשים נולד הבן הבכור שלנו, הרבה דברים השתנו ואנחנו בקושי מקיימים יחסי מין, אנחנו בני 32 שנינו והקשר שלנו השתנה, אני עייפה אחרי כל היום והוא דווקא רוצה. לאחרונה התחילו אצלי גם דימומים בין ווסתיים שלא היו לי לפני זה, הרופא רשם לי גלולות פלורט כדי שאקח וזה יפסק ואני מחכה לווסת כדי להתחיל והרופא אומר שאין בעיה לקיים יחסי מין עם הדימומים האלה אבל עדיין אני לא מרגישה הכי בנוח אולי כשהם ייפסקו ארגיש בנוח. יכול להיות שזה תירוצים לא לקיים יחסי מין? ואם כן האם זה טבעי בשלב הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לברר את היקף הבעיה

עדי בדיחי
    14/02/2012

הי מאיה,

ראשית אני ממליצה לך להציג הודעה זו גם בפורום: [a href='Forums/פורום_אחרי_לידה' id=link]אחרי לידה[/a]. שם אולי תוכלי לקבל מענה נוסף לפנייתך.

ידוע כי אחרי לידה הכל משתנה, לרבות הקשר האינטימי. הבאת ילד במיוחד בכור, לעולם, מהווה משבר לא פשוט, יחד עם כל השמחה. המתחים, הגידול, ההתמסרות לילד עלולה גם להביא בין היתר למתחים בתוך הזוגיות. הזוגיות למעשה צריכה לפנות מקום לילד שהגיע, ולא פעם תחומים מתוך הזוגיות עלולים להימחק באופן זמני או להידחק.

אז קודם כל חשוב שתדעי שמה שאת חווה הוא לגמרי טבעי. מה שכן, יש לברר כמה דברים: האם לדעתך יש עוד סיבות לחוסר רצונך לאינטימיות איתו, האם ביררת רפואית מה מצבך מבחינת ויטמינים, האם העייפות מוסברת בעוד דרכים (תזונה לא נכונה וכו'). אשמח אם תוכלי לקרוא קצת גם בפורום שקישרתי אותך אליו וגם בכלל באינטרנט על התופעה- זה מאוד יקל עלייך.

בברכת הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו