מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוטרדת מרגשות ונואשת כבר!!אביגייל15/02/2012
אני בת 20 ויש לי חבר בגילי אנחנו ביחד כחצי שנה עד לפני חודש הכל היה מושלם אבל לפני חודש וקצת משהו השתנה אצלי ואני לא מבינה מה קורה לי בהתחלה הרגשי שטיפה ירדה לי ההתלהבות ממנו וזה התחיל להפחיד אותי ומאז כל הזמן אני בפחדיםש אולי אני כבר לא אוהבת אותך כל הזמן בוחנת את עצמי ואת הרגשות שלי איתו וכל הזמן עולות לי מחשבות בנושא שמטריפו אותי ...כל זה ואני לא מוכנה לוותר על הזוגיות הזאת לא יכולה לעלות בדעתי פרידה ממנו אני אוהבת אותו אבל כל הטרדות האלה מרחיקות אותי ואני לא מצליחה להשתלט על זה ולהבין איפה אני עומדת ומה באמת אני מרגישה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת מרגשות ונואשת כבר!! - תגובה
מוניקה הרשקוביץ15/02/2012אביגייל יקרה,
כתבת שאת אוהבת את בן-זוגך וכי אינך יכולה לשאת את המחשבה על פרידה ממנו. כלומר, את יודעת בדיוק מה את חשה כלפיו. יחד עם זאת, ציינת כי קיימים בך חששות ומחשבות מטרידות שמא אהבתך כלפיו דועכת וכי לאור זאת את בוחנת את רגשותייך כלפיו בתדירות גבוהה.
אם אני מבינה נכון את המצב הזה אליו נקלעת, זה כאילו שישנה מחלוקת בין תחושותייך (הרגש) לבין מחשבותייך (ההיגיון, השכל). מחשבות הזורעות בך חששות ופחדים. חששות מכך שעצמת תחושותייך כלפיו פוחתת ופחדים שזוגיותכם תגיע לקיצה.
מאחר ואני מאמינה גדולה בכך שיש "ללכת" עם התחושות הפנימיות שלנו, אני נוטה להאמין לתחושותייך. משום מה הראש "מושך" ל"מקום" אחר. חשבי עם עצמך, מדוע זה כך? האם משהו בהתנהלותו מפריע לך? האם הייתה ביניכם מחלוקת מסוימת אשר גרמה לך להתחיל לבחון את תחושותייך כלפיו? האם היה אירוע מסוים בו התנהלותו לא הייתה לרוחך?
למרות כל האמור לעיל, ייתכן כי הזוגיות שלכם נכנסה לאיזושהי שגרה אשר בעטיה ההתלהבות הראשונית, באופן טבעי, מעט פוחתת. אם את מקום ההתלהבות תפסה תחושת נוחות, ביטחון, יציבות, שלווה ונינוחות, הזוגיות שלכם, כנראה, נמצאת במסלול הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)